RSS 2.0

» » Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу
Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу
Категорія: Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 628
Дата: 8-11-2016, 08:15
Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу25 жовтня 2016 року на базі Хмельницької середньої загальноосвітньої школи I-III ступенів № 25 імені Івана Огієнка відбулася управлінська практика заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл м. Хмельницького та Хмельницької області, слухачів курсів ХОІППО на тему: «Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу».
Керівниками практики були Гуменюк В.В., завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій, кандидат педагогічних наук, доцент, Ковальська О. П., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри.
Микуляк О. О., заступник директора з виховної роботи, презентувала систему роботи школи, педагогічний й учнівський колектив, їх досягнення, матеріально-технічну базу, основні напрями діяльності школи та окреслила перспективи подальшого розвитку.
Кушлак Н. П., заступник директора з навчально-виховної роботи, провела змістовний і цікавий майстер-клас на тему: «Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу». Гості отримали конкретні поради щодо планування й раціонального використання сучасним керівником свого робочого часу, навчилися поділяти справи на важливі й менш важливі, ознайомилися з поглиначами часу, пройшли тест на закріплення отриманих знань; взяли участь у цікавих формах роботи, представлених психологом закладу.
Слухачі курсів плідно попрацювали, обмінялися думками та досвідом роботи з означеної проблеми, відвідали шкільний Зразковий етнографічний музей Поділля.
Отримані знання й управлінський досвід справили незабутнє враження й дали новий поштовх до розвитку, професійного самовдосконалення й майстерності!
Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу Тайм-менеджмент у діяльності сучасного керівника начального закладу




Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Управлінська практика заступників директорів з виховної роботи
  • Управлінська діяльність та методичний супровід процесу атестації педагогічних працівників
  • ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ У ДІЯЛЬНОСТІ КЕРІВНИКІВ
  • Педпрактика заступників директорів ЗНЗ у Летичеві

  • НА ВЕРХ