RSS 2.0

» » Оголошено проведення Всеукраїнського турніру юних натуралістів
Оголошено проведення Всеукраїнського турніру юних натуралістів
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 761
Дата: 27-10-2015, 16:03
Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України оголосив проведення Всеукраїнського турніру юних натуралістів 2016 (далі - Турнір), який проводиться в Україні з 2014 року (Положення зі списком завдань Турніру на 2016 рік див. за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2015/01/22-10-203.pdf).
Всеукраїнський турнір юних натуралістів - це командне змагання учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у вмінні вирішувати дослідницькі природничо-наукові проблеми, переконливо представляти свої рішення та відстоювати їх у наукових дискусіях - наукових боях.
Ідея проведення Міжнародного турніру юних натуралістів належить його організаторам (International Young Naturalists’ Tournament), а юннати Хмельниччини - активні та результативні учасники національного етапу цього Турніру в попередні роки. Двічі його фіналістами були команди юннатів Дунаєвецької районної станції юних натуралістів.
До участі в заході запрошуються команди учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів віком від 12 до 16 років включно. До складу команди входять 6 учнів та два керівники.
Турнір проходить у два етапи: заочний та очний (фінал). Для участі у заочному етапі потрібно до 1 грудня 2015 року заповнити реєстраційну форму та надіслати організаторам Турніру. Команда, яка виконала реєстрацію стає офіційним учасником заочного етапу. Детальніше про реєстрацію див. на сайті Національного ЕНЦУМ за посиланням: https://nenc.gov.ua/old/index.php?q=2097.html .
Після заповнення форми команді присвоюється ідентифікаційний номер (ID), який надалі буде використовуватися в усіх офіційних бланках і протоколах. Ідентифікаційний номер висилається на електронну адресу команди разом з офіційним підтвердженням про участь у Турнірі.
Після підтвердження реєстрації, учасники повинні до 31 грудня 2015 року надіслати шість, виконаних завдань Турніру та оформлених відповідно до правил описаних в Положенні Всеукраїнського турніру юних натуралістів. До 9 команд – переможців заочного етапу будуть відібрані для участі у фіналі Турніру.
Детальніша інформація про етапи та умови турнірного конкурсу на сайті www.nenc.gov.ua (Розділ «Конкурси та олімпіади» - Всеукраїнський турнір юних натуралістів).
Контактна особа Турніру: Пустільнік Наталія Володимирівна (тел. +380 44 430 2222, моб. +38067 949 1756). e-mail: inter@nenc.gov.ua .


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

МЕНЮ сайту

Головна сторінка
Акція "Маки пам'яті"
Електронна версія "Майбуття"
Журнал "Педагогічний вісник"
Нам повідомляють
Інформаційні повідомлення
Вчимося жити разом (ВЖР)
Творча скарбничка
Науково-методичні праці працівників ХОІППО
Бібліотечна справа
Виставки бібліотеки ХОІППО
Літні мовні табори
Англійська мова
Німецька мова
Польська мова
Астрономія
Біологія
Всесвітня історія
Географія
Дошкільна освіта
Екологія
Економіка
Етика
Інформатика (програмування) та ІКТ
Історія України
Креслення
Математика
Художньо-естетична освіта
Здоров'язберігаючі технології
Початкова освіта (1-4 кл)
Правознавство
Природознавство
Психологія
Педагогіка
Російська мова
Світова література
Трудове навчання
Українська мова та література
Фізика
Фізична культура
Французька мова
Хімія
Художня культура
Управління освітою
Виховна робота
Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
Тарас Шевченко - 200!

Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Голосування


Теги

Наша адреса:


29027, м. Хмельницький
вул. Озерна, 14,
каб 101 (1 поврех)
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com