RSS 2.0

» » Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 543
Дата: 1-06-2016, 16:05
Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник» Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»

Згідно з Планом проведення масових заходів з учнівською молоддю на 2016 рік та листом Міністерства освіти і науки України від 22.04.2016 року № 3/3-9-291-16 з 17 по 19 травня 2016 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України відбувся фінальний етап ХІ Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник» для учнів віком 9-11 років.
У заході брали активну участь школярі і юннати Хмельниччини.
Юні представники із 23-х областей України захищали свої дослідницько- експериментальні роботи в секціях конкурсу: «Я і природа», «Рослини навколо нас», «Тваринний світ», «Охорона здоров'я», «Народознавство, краєзнавство».
Відповідно до підсумкового рішення журі ХІ Всеукраїнського конкурсу дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник», Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, нагороджено школярів і юннатів Хмельниччини:
- за зайняте І місце в секції «Рослини навколо нас» - Гоцуляк Ірину, вихованку гуртка «Юні знавці лікарських рослин» Кам’янець-Подільського міського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та ученицю 5 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 міста Кам’янця-Подільського (робота «Виявлення місць та площі зростання амброзії полинолистої в межах селища Смірнова м. Кам’янця - Подільського»).
- за зайняте ІІ місце в секції «Охорона здоров’я» - Литвиненко Діану, ученицю 4 класу Судилківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району (робота «Дослідження якості хлібобулочних виробів міні-пекарні села Судилків на основі новітніх технологій»).
Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України в секції «Охорона здоров’я» нагороджено також Онофрійчук Владиславу, ученицю 6 класу НВК № 2 міста Деражні (робота «Дослідження мікрофлори повітря шкільних приміщень Деражнянського НВК № 2»).
Організатори заходу висловили подяку керівникам Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, районних та міських відділів і управлінь освіти, керівникам та педагогічним працівникам позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів Хмельницької області за підготовку учнівської молоді до участі у конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник».
Олена Зотова, методист ХОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник»
  • Юна дослідниця з міста Шепетівки - серед переможців Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників

  • НА ВЕРХ