RSS 2.0

» » Звіт про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський
Звіт про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Літні мовні табори | Автор: Dryzhal | Переглядів: 752
Дата: 22-06-2016, 16:51
Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський Звіт  про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» м. Кам'янець-Подільський


Звіт про роботу дитячого оздоровчого закладу мовного спрямування «Натхнення» з денним перебуванням на базі Кам’янець-Подільського навчально-виховного комплексу № 9 імені А.М.Трояна

Навчальний рік закінчився, але нашим учням було ніколи нудьгувати та сумувати за друзями та веселими розвагами. Оздоровчий заклад “Натхнення” мовного спрямування, що діє на базі Кам’янець – Подільського НВК№ 9 привітно відчинив двері для усіх бажаючих серед учнів! До речі, у нашому таборі діти не тільки були учасниками різноманітних квестів та забав. Цікаві зустрічі, екскурсії до перлин нашого мальовничого міста, змагання та вікторини проводились щодня. Цікавинкою табору “Натхнення” були практичні заняття з англійської та німецької мов. Адже пізнавати світ можна не тільки рідною мовою.
Робота табору розпочалась з розподілу дітей по загонах.“Живчик”,“Енергія”,”Дружба”,“Сонечко”, “Смайлики” , де діти вивчали табірну римівку та девізи загонів. Квест “Стежинами рідної школи” виявився цікавою та захоплюючою подорожжю. Учасники квесту відгадували ребуси, шукали заховані літери та складали назву табору англійською мовою.
Наші діти фантастичні художники! Конкурси арт-малюнків на асфальті та майстер –клас “Зроби голуба”дуже сподобались усім.
Прогулянки на свіжому повітрі були невід’ємною частиною нашої програми перебування в таборі. Діти відвідали Альпін-парк та відпочили у сквері «Лебедине озеро». Складовою нашої програми була захоплююча екскурсія, під час якої діти почули цікаву історію про заснування скверу «Лебедине озеро».
Діти із задоволенням відвідували практичні заняття з англійської та німецької мов. Тематика занять з англійської мови: “Friendship”, “Summer holidays”, “I am at the camp…”, “Happy kids”. Заняття з німецької мови охопили такі теми: „Freundschaft“, „Alles ist super“, „Wir sprechen auf Deutsch“, „Wir machen eine Reise…“.
В наш час комп’ютерних технологій дуже важливо прищеплювати дітям любов до читання книг. Це водночас корисне та пізнавальне заняття. Саме тому був запланований освітній захід «Книга – найкращий друг» у міській бібліотеці.
Дуже цікавими для дітей виявилися практичні заняття з туризму. Була проведена вікторина «Юні туристи», де діти дізналися як правильно розкладати туристичну палатку, вивчили основні правила поведінки під час літнього відпочинку.
Відвідування ЦДЮТ було невід’ємною складовою табірної програми. Були проведені конкурсні заняття, відбулося піратське шоу «У пошуках скарбів», з допомогою телескопу діти дізналися та побачили різні цікавинки сонячної системи.
У таборі викладачі школи мистецтв проводили хореографічні заняття. Як результат цього було організоване цікаве дійство: танцювальний флешмоб.
Цікавою розвагою виявилося свято мильних бульбашок. Дане шоу подарувало нам гарний настрій та багато усмішок.
У нашому таборі діти мали нагоду не тільки розважитися, але й позмагатися в інтелект-шоу з англійської мови. Було проведено брейн-ринг «Oxford Heroes». Учасники змагань продемонстрували свої знання та ерудицію з географії, історії та, звичайно, з англійської мови.
Своєрідним підсумком роботи вихователів та вчителів стало свято урочистого закриття пришкільного табору, на яке завітала начальник міського управління освіти і науки. Старченко Світлана Володимирівна виразила слова подяки усім, хто працював з дітьми, вручила подяки та наголосила на ефективності організації таких заходів. Директор школи Осадчук Наталія Вікторівна нагородила листами-подяками вихователів та учителів закладу та побажала теплого та змістовного відпочинку впродовж наступних днів літа.
На святі діти продемонстрували здобуті знання з англійської та німецької мов, подякували директору табору та вихователям за організовану роботу. В рамках свята відбулася музична частина концерту.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Літній табір «Dream Country» у Старокостянтинівському НВК
  • Щасливі дні в НВО №5
  • Сучасні тенденції викладання іноземної мови

  • НА ВЕРХ