RSS 2.0

» » Натуралісти Хмельниччини - у Золотій когорті позашкільників України
Натуралісти Хмельниччини - у Золотій когорті позашкільників України
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 510
Дата: 6-01-2017, 11:35
Натуралісти Хмельниччини - у Золотій когорті позашкільників України Натуралісти Хмельниччини - у Золотій когорті позашкільників України Нещодавно у столиці нашої держави завершено підведення Відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» за 2016 рік, котрий проводили Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України спільно з Інститутом проблем виховання Національної академії педагогічних наук України та Всеукраїнською Асоціацією педагогів-позашкільників «Фактор».
Важливий освітянський захід, у якому приймали участь позашкільники Хмельниччини, проводився його організаторами з метою виявлення творчо працюючих педагогічних колективів позашкільних навчальних закладів, розповсюдження передового педагогічного досвіду, пошуку інноваційних ідей та технологій для оновлення змісту навчання і виховання дітей, публічного визнання внеску позашкільних навчальних закладів у розвиток системи освіти, формування іміджу цих закладів.
До участі у Рейтингу якості позашкільної освіти були запрошені кращі педагогічні колективи позашкільних навчальних закладів з різних регіонів України, котрі на розгляд столичному журі подали матеріали, які ґрунтовно розкривали досвід роботи їх позашкільних навчальних закладів (еколого-натуралістичні центри, станції юних натуралістів, будинки дитячої та юнацької творчості, центри позашкільної роботи) в 2016 році. У поданих ними роботах презентувались інноваційні форми управлінської діяльності, прогностичні орієнтири інноваційного розвитку й моніторинг якості освіти у позашкільному навчальному закладі, система організації педагогами дослідницько- експериментальної, навчально-виховної і методичної роботи.
На підставі рішення журі та оргкомітету Відкритого рейтингу якості позашкільної освіти «Золота когорта позашкільників» на конкурсній основі визнано переможцями і відповідно нагороджено Дипломом 4-х учасників цього заходу з нашої області:
- Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді (т.в.о. директора - Климчук Василь Васильович) в категорії «Позашкільні навчальні заклади обласного підпорядкування» серед профільних позашкільних навчальних закладів України;
- Дунаєвецьку станцію юних натуралістів (директор - Чекман Марта Василівна) в категорії «Позашкільні навчальні заклади районного підпорядкування» серед профільних позашкільних навчальних закладів України;
- Шепетівський міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді (директор - Манійчук Тетяна Леонідівна) та Шепетівський міський центр науково-технічної творчості учнівської молоді (директор -Домбровська Лариса Степанівна) в категорії «Позашкільні навчальні заклади міського підпорядкування» серед профільних позашкільних навчальних закладів України.
Успішна участь позашкільників-натуралістів Хмельниччини у Відкритому рейтингу якості позашкільної освіти, що стали переможцями «Золотої когорти позашкільників» за 2016 рік в черговий раз засвідчила їх високий професійний рівень і здобутки творчості їх вихованців на всеукраїнському й міжнародному рівні та увагу, яка сьогодні приділяється місцевою владою та керівництвом освітньої галузі збереженню існуючої мережі позашкільних навчальних закладів і забезпеченню розвитку позашкільної освіти в нашому краї.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Педагогічні Оскари позашкільників України здобули педагоги-натуралісти Хмельницького ОЕНЦУМ
  • ЮНІ ЕКОЛОГИ І ТЕХНІКИ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ - ЛІДЕРИ ЗОЛОТОЇ КОГОРТИ ПОЗАШКІЛЬНИКІВ УКРАЇНИ
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com