RSS 2.0

» » Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського фестивалю «Україна - сад»
Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського фестивалю «Україна - сад»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 473
Дата: 25-06-2018, 10:49
Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського фестивалю «Україна - сад» Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2018 рік (за основними напрямами позашкільної освіти), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 04.01.2018 № 12, у вересні - жовтні цього року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України спільно з Національним університетом біоресурсів та природокористування України, Українським науково-дослідним інститутом садівництва Національної академії аграрних наук України проводитимуть Всеукраїнський фестиваль «Україна – сад» (див. Положення на сайті www.nenc.gov.ua ).
Захід проходитиме в 2 етапи: І етап – відбірковий (заочний) – у вересні, ІІ етап – фінальний (очний) – з 3 до 5 жовтня ц. р. в м. Києві.
До участі в еколого-натуралістичному заході запрошуються команди юних садівників з творчих учнівських об’єднань садівничого профілю закладів загальної середньої та позашкільної освіти. До складу делегації входять 4 особи: 3 учні та 1 керівник.
Для участі у І етапі Фестивалю необхідно до 3 вересня 2018 року подати заявку та конкурсні матеріали в електронному вигляді одним документом на електронну адресу mazur@nenc.gov.ua (тема листа «Україна – сад»). На підставі поданих матеріалів організаційний комітет Фестивалю проведе відбір учасників фінального етапу. Результати відбору будуть оприлюднені до 10 вересня ц. р. на сайті: www.nenc.gov.ua.
У рамках проведення Фестивалю відбудуться Симеренківські педагогічні читання. За підсумками читань буде видано Збірник матеріалів Фестивалю. Тези доповідей і тексти статей для опублікування у Збірнику необхідно надіслати до 03 вересня 2018 року на електронну адресу: mazur@nenc.gov.ua (з поміткою «Збірник»).
Заїзд і реєстрація учасників фінального етапу заходу − 3 жовтня ц. р. до 14.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого- натуралістичний центр учнівської молоді. Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ: маршрутним таксі № 558, 181 до зупинки «Мостицька», або метро до станції «Нивки», далі − автобусом № 32 до зупинки «Білицька».
Від’їзд − 5 жовтня ц. р. Організатори заходу звертають увагу учасників на необхідність завчасного придбання квитків на зворотній шлях.
Збереження життя та здоров’я неповнолітніх учасників Фестивалю забезпечують керівники команд.
Витрати на відрядження учасників Фестивалю мають здійснюватися за рахунок відряджуючих організацій.
Детальна інформація − за телефонами НЕНЦ: 0 (44) 430-04-91, 430-00-64, (Петро Олександрович Мазур - 0676580744).
Інформація про проведення натуралістами Всеукраїнського фестивалю «Україна - сад» доведена Департаментом освіти і науки Хмельницької ОДА окремим листом до відома керівників підвідомчих закладів освіти області.
Бажаємо юним садоводам Хмельниччини і їх дорослим наставникам успішної підготовки й участі у Всеукраїнському фестивалі «Україна - сад».

Олена Зотова, методист ХОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський конкурс з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна»
  • ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС З ФЛОРИСТИКИ І ФІТОДИЗАЙНУ «УКРАЇНА ВИШИВАНА»
  • Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Про проведення Всеукраїнського Фестивалю «Скарбниця народної духовності»
  • Про проведення Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Квіткова симфонія»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ