RSS 2.0

» » Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів
Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Початкова школа | Автор: Dryzhal | Переглядів: 983
Дата: 21-10-2015, 17:00
З метою реалізації пріоритетних завдань Державного стандарту початкової освіти у 4 класах загальноосвітніх навчальних закладів 20 жовтня 2015р. проведено постійно діючий семінар вчителів початкових класів «Особистість четвертокласника в контексті нового Державного стандарту початкової загальної освіти».

Вимоги навчальної програми щодо оволодіння учнями 4 класу загальноосвітніми вміннями й навичками висвітлила Галас А.В. – завідувач центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти Хмельницького ОІППО.
Реалізація вимог Державного стандарту загальної початкової освіти з питань наступності щодо викладання у початковій й середній ланках освіти розкрила Кулик О.О. – методист Хмельницького ОІППО.
Про методичне забезпечення викладання предмету «Українська мова» у 4 класі з досвіду роботи поділилась Прищепа Оксана Михайлівна - вчитель-класовод 4 класу Чемеровецького НВК №1 "ЗОШ І-ІІІ ступенів, ліцею та міжшкільного НВК"
Грубчак Валентина Борисівна- вчитель-класовод 4 класу Дунаєвецького ЗНЗ «ЗОШ І – ІІІ ступенів, гімназії» презентувала забезпечення компетентнісного підходу до викладання навчального предмету "Літературне читання" у 4 класі.
Аналіз особливостей викладання курсу "Я у світі" у 4 класі: досягнення і проблеми презентували Білявська Валентина Олександрівна та Волошина Галина Петрівна- вчителі-класоводи 4 класів Деражнянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, ліцею».
З питанням формування математичної компетентності учнів 4 класів у рамках впровадження оновленого Держстандарту ознайомила присутніх Пасічник Марія Анатоліївна - вчитель-класовод 4 класу Хмельницької ЗОШ №21.
Вчителі-класоводи 4 класу Білокриницького НВК "ЗНЗ І-ІІ ступенів - ДНЗ" Шепетівської районної ради Хмельницької області Фурманець Людмила Василівна, Тимощук Любов Вікторівна провели майстер-клас «Сучасні підходи до викладання предмету «Природознавство» у 4 класі.»
Перчак Світлана Володимирівна заступник директора з навчально-виховної роботи у початковій школі Правдівської ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомила з досвідом роботи щодо особливостей викладання інформатики в 4 класі загальноосвітніх навчальних закладів Ярмолинецького району у 2015/2016 навчальному році.


Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів Постійно діючий семінар для вчителів 4 класів

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Семінар вчителів 4-х класів у Білогір'ї
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com