RSS 2.0

» » Завершився перший Національний этап Intel-Техно Україна міжнародного конкурсу Intel ISEF
Завершився перший Національний этап Intel-Техно Україна міжнародного конкурсу Intel ISEF
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Творча скарбничка / Інформатика | Автор: Dryzhal | Переглядів: 493
Дата: 2-11-2015, 13:27
Київ, 27 жовтня 2015 г. – 16 жовтня стали відомі імена претендентів на поїздку до США для участі у фіналі міжнародного наукового конкурсу Intel ISEF. Завершився перший національний етап Intel-Техно Україна 2015-2016 для учнів загальносвітніх, позашкільних та професійно-технічних учбових закладів (віком від 15 до 17 років).
Вже вдруге Intel-Техно Україна проходив у рамках Всеукраїнського фестиваля інноваційних проектів Sikorsky Challenge. Традиційно, конкурс відбувся в стінах одного з найбільших технічних ВУЗів країни – НТУУ «Київський Політехнічний Інститут», який є організатором конкурсу спільно з Intel Україна. У фіналі Intel-Техно прийняло участь 214 учнів, які представили 182 індивідуальні та командні роботи у 6 категоріях: фізика та астрономія; інженерія; комп’ютерні науки; математика; енергетика і, вперше у цьому році, робототехніка.

ВІТАЄМО Нагорну Ілону, проект «Демонстрація та дослідження газових розрядів з використанням трансформатора Тесли», Славутський обласний спеціалізований ліцей-інтернат поглибленої підготовки учнів в галузі науки, яка вийшла до СУПЕРФІНАЛУ.

Більше інформації - Intel_Techno_2015_Final_UKR.zip [51.37 Kb] (cкачувань: 10)

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ