RSS 2.0

» » Науково-практичний семінар з питань підвищення якості біологічної освіти
Науково-практичний семінар з питань підвищення якості біологічної освіти
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 339
Дата: 26-11-2015, 17:02
Науково-практичний семінар з питань підвищення якості біологічної освіти Науково-практичний семінар з питань підвищення якості біологічної освіти Науково-практичний семінар з питань підвищення якості біологічної освіти26 листопада 2015 року на базі ХОІППО пройшов науково-практичний семінар з питань підвищення якості біологічної освіти.
У роботі семінару взяла участь доктор біологічних наук, професор Кам'янець-Подільського університету ім. І.Огієнка Любінська Л.Г.
Людмила Григорівна ознайомила вчителів з сучасними проблемами систематики рослин, звернувши увагу на комплексні дослідження та застосування методів філогеноміки, зокрема, порівняльного аналізу секвенованих хлоропластних геномів багатьох видів із різних родин для реконструювання закономірностей еволюції квіткових рослин; з основою системи APG, яка базується на результатах молекулярно-генетичних досліджень, доповнених даними морфології, анатомії, хемотаксономії та хорології рослин. Система класифікації APG використовує результати аналізу двох хлоропласних і одного рибосомального генів. Також Любінська Л.Г. розповіла про джерела класифікації біотопів.

Презентація про проблеми систематики - sistematiki.zip [937.56 Kb] (cкачувань: 21)

Презентація про Біотопи - перейти на завантаження

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ