RSS 2.0

» » Сталий розвиток - наш вибір
Сталий розвиток - наш вибір
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 343
Дата: 21-12-2015, 16:29
Глобальні виклики сучасності, процеси руйнації та перетворень довкілля, соціально-економічна ситуація пред’являють нові вимоги до освітньо-виховної діяльності.
Погіршення екологічної ситуації на сьогодні досягло кульмінації. Все буття людини, її свідомість і система цінностей поставлені виключно в економічну площину. Гонитва за прибутком відсуває інтереси природи на другий план: природоохоронна діяльність розглядається здебільшого як збереження ресурсів для промисловості.
Сталий розвиток – такий розвиток країн і регіонів, коли економічне зростання, матеріальне виробництво і споживання, а також інші види діяльності суспільства відбуваються в межах, які визначаються здатністю екосистем відновлюватися, поглинати забруднення і підтримувати життєдіяльність теперішніх та майбутніх поколінь.

Сайт - www.ua.undp.org
Положення про конкурс - Pologennya_konkurs_staalij_rozvitok-posledniy-2015.zip [28.43 Kb] (cкачувань: 46)

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ