RSS 2.0

» » Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»
Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 653
Дата: 25-12-2015, 10:08
Нещодавно Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підведено підсумки щорічної Всеукраїнської трудової акції школярів та учнівської молоді «Юннатівський зеленбуд» за 2015 рік, у заходах якої під девізом «Садово-паркове мистецтво продовжують юні» взяли активну участь школярі Хмельниччини.
Трудова акція «Юннатівський зеленбуд» включала в себе два розділи: - «Зелене коло рідного краю», що передбачає створення нових лісів, лісових смуг, лісопарків навколо населених пунктів та «Містам і селам зелені мережива», що передбачає створення і утримання зелених насаджень, озеленення вулиць та присадибних ділянок, вирощування посадкового матеріалу декоративних дерев, кущів, квітів.
Відповідно до підсумків журі фінального етапу Всеукраїнської трудової акції школярів та учнівської молоді «Юннатівський зеленбуд» у 2015 році, визнано в числі переможців Акції та нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України учнівський колектив 6 класу Кам’янець-Подільського НВК № 17 за їх результативну участь у створенні нових лісів, лісопарків навколо населених пунктів, утримання зелених насаджень, вирощування посадкового матеріалу декоративних дерев.
Лист подяки організатори заходу надали практичному психологу Кам’янець-Подільського НВК № 17 Савель Ірині Сергіївні за її роботу з дітьми з вивчення сучасних технологій вирощування лісових культур та втілення ними своїх знань на практиці під час акції «Юннатівський зеленбуд».
Успішна участь кам’янчан в Акції в черговий раз яскраво засвідчила активність педагогічних і учнівських колективів закладів освіти області в еколого-натуралістичних заходах, спрямованих на збереження довкілля і примноження багатств природи рідного краю.
Організатори заходу висловили щиру вдячність дирекції Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, керівникам позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів області за здійснення ними організаційних заходів і результативне проведення освітянами регіону Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд» в 2015 році.
Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд» Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд» Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Квітень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Наша адреса:


29013, м. Хмельницький
вул. Проскурівського Підпілля, 139
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com

НА ВЕРХ