RSS 2.0

» » Інтелект України в практику ЗНЗ Хмельниччини
Інтелект України в практику ЗНЗ Хмельниччини
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 612
Дата: 28-12-2015, 14:28
Інтелект України в практику ЗНЗ Хмельниччини Інтелект України в практику ЗНЗ Хмельниччини Проблема виховання інтелектуальної еліти нації на вістрі сьогодення освітян

21 грудня 2015 року делегація освітян Хмельниччини взяла участь в науково-практичному семінарі "Теоретико-методологічні, методичні та організаційні питання впровадження науково-педагогічного проекту "Інтелект України в практику роботи ЗНЗ".
Досвід переймали директори інноваційних закладів області, заступники директорів, завідуючі РМК.
Науково-обгрунтовані коментарі наукових консультантів та керівника проекту переконали учасників семінару в тому, що головна ідея впровадження проекту "Інтелект України" - проблема виховання інтелектуальної еліти нації.
Метою Всеукраїнського науково-педагогічного проекту "Інтелект України" є упровадження в національний освітній простір системи пошуку, навчання та виховання здібних дітей та учнівської молоді. У межах Всеукраїнського науково-педагогічного проекту "Інтелект України" учні навчаються у проектних класах за спеціально розробленими навчальним планом і навчальними програмами, навчальними посібниками, програмними засобами ІКТ, затвердженими МОНУ. Створюючи навчальний план і навчально-методичні комплекти науковці виходили з того, що дитина, навчаючись у школі, може і має бути успішною, учневі має бути комфортно і затишно в класі, цікаво на кожному уроці. Все це хмельничани побачили у колег-харків’ян на відкритих уроках у проектних класах.
Як розпочати? Яке нормативно-правове забезпечення? Які умови відкриття проектних класів? Який механізм взаємодії з батьками? Що таке поліфункціональний урок? Відповіді на всі ці питання одержали учасники семінару у вигляді інструктивно-методичних збірників та на електронних носіях.
Зростати, відчувати час і рухатися вперед - з такими думками всі поверталися на Хмельниччину. Обов"язково спробуємо впровадити "Інтелект України" в практику ЗНЗ області!

Висловлюємо вдячність освітянам Харківщини за досвід, а ХОІППО за надану можливість ознайомитися із теоретико-методологічними, методичними та організаційнійними питаннями впровадження науково-педагогічного проекту "Інтелект України в практику роботи ЗНЗ".

Світлини https://goo.gl/photos/ekFQuucZNXJMxSR69

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Козацько-лицарські традиції - в освітній простір України
  • Виховний простір освіти Віньковеччини
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Вересень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ