RSS 2.0

» » Про проведення обласної мережевої акції «Бібліотека про краєзнавство»
Про проведення обласної мережевої акції «Бібліотека про краєзнавство»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 474
Дата: 14-09-2021, 08:59
Про проведення обласної мережевої акції «Бібліотека про краєзнавство» Інформуємо, що відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 12.08.2014 № 931 «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек», наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної держаної адміністрації від 04.09.2014 № 318-но «Про проведення щорічного Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек» та листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 30.08.2021 №22.1/10-1955 у жовтні місяці поточного року відбудеться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом «Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності», в рамках якого, з 01 по 29 жовтня 2021 року, буде проведено обласну мережеву акцію «Бібліотека про краєзнавство».
Метою Акції є формування національної свідомості, любові до рідної землі, готовності до праці й захисту Вітчизни, багатства духовної культури, особистих рис громадянина України та передачі молодому поколінню надбань нашого народу.

За умовою акції планується створення колективного цифрового інформаційного продукту – web-дайджест краєзнавчого напряму.

Акція розрахована на бібліотекарів закладів освіти.

Детальніше дивитись за покликанням: Акція

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Краєзнавство в шкільній бібліотеці: нові традиції та цінності
  • Зелені бібліотеки: еко-ініціативи для шкільних бібліотек
  • Шкільна бібліотека – за здоровий спосіб життя

  • НА ВЕРХ