RSS 2.0

» » Обласний семінар-практикум інструкторів з фізичної культури ДНЗ відбувся у м. Ізяславі
Обласний семінар-практикум інструкторів з фізичної культури ДНЗ відбувся у м. Ізяславі
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 173
Дата: 27-03-2017, 13:49
Обласний семінар-практикум інструкторів  з фізичної культури ДНЗ відбувся у м. Ізяславі Обласний семінар-практикум інструкторів  з фізичної культури ДНЗ відбувся у м. Ізяславі24 березня методистами науково-методичного центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО було проведено семінар-практикум за темою «Інноваційні погляди на методичну структуру і типологію занять з фізичної культури». Учасниками семінару стали інструктори та вихователі з фізичної культури дошкільних закладів Ізяславського, Білогірського, Теофіпольського, Шепетівського, Славутського, Красилівського, Полонського, Старокостянтинівського, Хмельницького районів, міст Хмельницький, Шепетівка, Славута, Старокостянтинів, Нетішин та ряду об’єднаних територіальних громад Хмельниччини.
Відкриття семінару-практикуму відбулося в Ізяславському ясла-садку №1 «Струмочок». Від імені керівництва районної державної адміністрації, районної ради та Ізяславської міської ради учасників зібрання привітали Віктор Кучерук, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій Ізяславської РДА й начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Валентина Пилипчук.
Завідуюча Ізяславським ясла-садком № 1 «Струмочок» Альона Шаповал ознайомила колег із закладом та розповіла про основні досягнення у роботі колективу. Зі словами вітання до учасників семінару звернулись вихованці Ізяславських ясла-садка №1 «Струмочок» та № 4 «Теремок». Вони виконали вірші та представили танці, яких навчились, відвідуючи гуртки хореографії, котрі діють на базі кожного із закладів.
Під час презентаційного модуля семінару досвідом роботи із інструкторами та вихователями з фізичної культури ДНЗ області поділилися вихователі ДНЗ №1, провівши відкриті заняття з фізичної культури за методикою М.Єфименка: Ірина Кальніцька – акцентоване заняття «Казка «Ріпка» на новий лад» для дітей старшого дошкільного віку та Катерина Бовчалюк - спеціалізоване заняття з фізичної культури «Забави кошенят» з дітьми молодшого дошкільного віку. Презентаційний модуль семінару-практикуму продовжився в Ізяславському ясла-садку № 4 «Теремок» міста Ізяслав. Вихователь Юлія Кондратюк провела відкрите заняття з фізичної культури «Пригоди у весняному лісі» з переважанням одного основного рухового режиму для дітей середнього дошкільного віку. Також присутні переглянули відео фрагмент із заняття з фізичної культури «Світ мурашковими очима» (підготовча частина заняття – еволюційне коло за методикою М.Єфименка для дітей старшого дошкільного віку), яке організувала вихователь ДНЗ № 4 Олена Антонюк.
Головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Гаркавенко ознайомила учасників семінару-практикуму із нормативно-правовою базою та вимогами щодо організації фізкультурно-оздоровчої роботи у дошкільному навчальному закладі. Про інноваційні аспекти в організації фізкультурної роботи із дошкільниками розповіла старший викладач кафедри теорії та методик початкової і дошкільної освіти Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Харченко.
У ході практичного модулю семінару - практикуму відбувся методичний діалог «Моделювання, презентація перспективного педагогічного досвіду», модератором якого була методист науково-методичного центру дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти ХОІППО Лариса Дарченко. Робота завершилась прийняттям рекомендацій.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

МЕНЮ сайту

Головна сторінка
Акція "Маки пам'яті"
Електронна версія "Майбуття"
Журнал "Педагогічний вісник"
Нам повідомляють
Інформаційні повідомлення
Вчимося жити разом (ВЖР)
Творча скарбничка
Науково-методичні праці працівників ХОІППО
Бібліотечна справа
Виставки бібліотеки ХОІППО
Літні мовні табори
Англійська мова
Німецька мова
Польська мова
Астрономія
Біологія
Всесвітня історія
Географія
Дошкільна освіта
Екологія
Економіка
Етика
Інформатика (програмування) та ІКТ
Історія України
Креслення
Математика
Художньо-естетична освіта
Здоров'язберігаючі технології
Початкова освіта (1-4 кл)
Правознавство
Природознавство
Психологія
Педагогіка
Російська мова
Світова література
Трудове навчання
Українська мова та література
Фізика
Фізична культура
Французька мова
Хімія
Художня культура
Управління освітою
Виховна робота
Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
Тарас Шевченко - 200!

Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Голосування


Теги

Наша адреса:


29027, м. Хмельницький
вул. Озерна, 14,
каб 101 (1 поврех)
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com