RSS 2.0

» » Юннати Хмельниччини відзначені срібною медаллю ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2018»
Юннати Хмельниччини відзначені срібною медаллю ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2018»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 481
Дата: 16-03-2018, 15:35
Юннати Хмельниччини відзначені срібною медаллю ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2018» Юннати Хмельниччини відзначені срібною медаллю ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2018» Юннати Хмельниччини відзначені срібною медаллю ІХ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2018» 15 березня 2018 року в місті Києві на ІХ Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2018» Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді був відзначений срібною медаллю й Дипломом у номінації «Застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей вихованців, учнів і молоді» її організаторами – Міністерством освіти і науки України та Національною академією педагогічних наук України.
Свої науково-педагогічні напрацювання і освітянський досвід пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти і розвитку освітніх проектів представляли на Виставці майже 800 навчальних закладів - національні вищі навчальні заклади та наукові установи; закордонні навчальні заклади, міжнародні освітні агенції і представництва; вищі навчальні заклади післядипломної та неперервної освіти, обласні і міські управління (департаменти) освіти, заклади загальної, дошкільної, професійно-технічної та позашкільної освіти; навчально-методичні центри; ряд виробників та дистриб’юторів сучасних засобів навчання, проектів, програм і рішень для галузі освіти, видавництва, освітні портали.
Хмельницькі натуралісти представляли позашкільну освіту нашого краю та презентували інноваційні здобутки співпраці педагогічного колективу закладу з науковцями й ентузіастами юннатівської справи та тематичну конкурсну роботу «Застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей вихованців, учнів і молоді». STEM-орієнтований підхід до навчання сьогодні є одним із актуальних напрямів модернізації та інноваційного розвитку природничо-математичного й гуманітарного профілів освіти. Цей науково-освітній напрям передбачає посилення в освітніх навчальних програмах природничо-наукового компоненту та інноваційних технологій, котрому хмельницькі натуралісти тривалий час приділяли серйозну увагу і відобразили свої творчі еколого-натуралістичні напрацювання у матеріалах конкурсної роботи.
Також Хмельницький ОЕНЦУМ представив результати реалізації спільних науково-освітніх проектів експериментального майданчика Національної академії педагогічних наук України, що з 1994 року діє на базі закладу, а його творчі експериментальні напрацювання й набутий інноваційний педагогічний досвід неодноразово вивчались, презентувались на профільних виставках, конференціях і методологічних семінарах, отримали високі оцінки й визнання колег та пропагувались в педагогічній пресі столичними натуралістами і науковцями Академії.
Здобута на конкурсній основі висока нагорода – результат багаторічної та наполегливої експериментальної еколого-натуралістичної й науково-педагогічної творчості та співпраці педагогічного колективу Хмельницького ОЕНЦУМ з педагогами-ентузіастами й науковцями області, Хмельницького ОІППО, Національного ЕНЦУМ і Національної АПН України, адже заклад уже відзначався такою ж медаллю Виставки в минулому році й 2014 році та золотими медалями в 2015 й 2016 роках і рядом інших почесних відзнак міжнародного та національного ґатунку, як один із кращих профільних закладів позашкільної освіти України.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.



Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати Хмельниччини знову лідирують у Золотій когорті позашкільників України
  • Хмельницький ОЕНЦУМ відзначений срібною медаллю VIIІ Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2017»
  • Навчальні заклади та педагоги Хмельниччини відзначені срібною нагородою за участь у міжнародному дослідницькому проекті GLOBE
  • Хмельницький ОЕНЦУМ нагороджений золотою медаллю і удостоєний почесного звання «Лідер сучасної освіти»
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Квітень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    НА ВЕРХ