RSS 2.0

» » Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту
Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 380
Дата: 29-05-2018, 09:15
Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту З нагоди професійного свята - Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України та відповідно до клопотання Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, директор ТзОВ «Поліграфіст» Сергій Олександрович Федоченко, що у місті Хмельницькому, нагороджений Почесною грамотою та цінним подарунком Хмельницької обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток освіти краю, видавництва і забезпечення закладів освіти якісною навчальною літературою навчально-методичного, природничо-краєзнавчого й національно-патріотичного змісту.
Плідну працю трудового колективу видавництва, який очолює Сергій Федоченко, та її значення для освітньої галузі, нині важко переоцінити.
Десятки тисяч яскраво ілюстрованих, цікавих і змістовних книг, надрукованих «Поліграфістом» у співпраці з місцевими освітянами-натуралістами й столичними і подільськими науковцями, за що колектив друкарів в минулому уже відзначали своїми грамотами Національна академія педагогічних наук України, Хмельницька обласна рада, Інститут проблем виховання НАПН України й Національний ЕНЦУМ Міносвіти України, сьогодні займають чільні місця в шкільних бібліотеках нашої області і користуються неабияким попитом у педагогів, школярів та викладачів і студентів.
Серед цієї, поширеної в місцевих закладах освіти навчальної, методичної і науково-популярної літератури, ряд цікавих та змістовних авторських книг, котрі видрукувало ТзОВ «Поліграфіст» багатотисячними тиражами - «Річки Хмельниччини» (1500 екз.), «Риби, земноводні і плазуни і звірі Хмельниччини» (1500 екз.), «Птахи Хмельниччини» (2000 екз.), «Юннати Хмельниччини» (1000 екз.), «Гриби Хмельниччини» (2000 екз.), «Історія міст і сіл Хмельниччини» (1100 екз.), «Хмельниччина» (5500 екз.), «Двірецько-Пересопницьке Євангеліє: Історія. Творці. Таємниці» (1000 екз.), «Туристичні маршрути Хмельниччини» (1000 екз.), «Природа Малополіського Погориння. Рослинний світ» (1500 екз.), «Фронтовий Кобзар» (6000 екз.), «Ліси Хмельниччини» (3000 екз.), ряд тематичних брошур і буклетів.
А ще ці високоякісні красиві й цікаві книги стали використовуватись місцевим населенням як подарунки на знак поваги та дружби.
Названа науково-популярна література і навчальні посібники, видані ТзОВ «Поліграфіст» та придбані й безоплатно передані хмельницькими натуралістами в заклади загальної середньої і позашкільної освіти області, мають великий попит у педагогів та школярів і використовуються для забезпечення потреб навчального процесу. Ці книги не затримуються надовго на бібліотечних полицях і частина з них уже потребують перевидання.
Крім цього, видавці подбали про цифрування надрукованих книг і допомогли створити хмельницьким натуралістам першу в Україні електронну бібліотеку літератури природничо-краєзнавчого змісту, яка на сайті ХОЕНЦУМ стала 5 років тому доступною для кожного, кого цікавить природа й минуле рідного краю ( див. за посиланням: http://hoencum.km.ua/?page_id=5 ).
В даний час друкарі «Поліграфіста» завершують видання авторського ілюстрованого навчального посібника для учнівської та студентської молоді «Флора Хмельниччини» (1500 екз.), який профінансовано за кошти обласного бюджету і безоплатно отримає від Хмельницького ОЕНЦУМ кожний заклад освіти області до 1 вересня нового навчального року.
Сподіваємось, що праця колективу ТзОВ «Поліграфіст» та їх керівника, нагородженого почесною відзнакою Хмельницької ОДА, і надалі служитиме Україні, навчанню й вихованню підростаючого покоління, а читачів порадує новими цікавими і змістовними виданнями, яке гідно цінуватимуть сьогоднішнє й наступні покоління юних і дорослих любителів книги.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • В Хмельницькому ОЕНЦУМ відбувся обласний семінар з питань національно-патріотичного виховання неповнолітніх
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com