RSS 2.0

» » Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту
Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 402
Дата: 29-05-2018, 09:15
Почесна відзнака обласної влади хмельницькому поліграфісту З нагоди професійного свята - Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України та відповідно до клопотання Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА, директор ТзОВ «Поліграфіст» Сергій Олександрович Федоченко, що у місті Хмельницькому, нагороджений Почесною грамотою та цінним подарунком Хмельницької обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток освіти краю, видавництва і забезпечення закладів освіти якісною навчальною літературою навчально-методичного, природничо-краєзнавчого й національно-патріотичного змісту.
Плідну працю трудового колективу видавництва, який очолює Сергій Федоченко, та її значення для освітньої галузі, нині важко переоцінити.
Десятки тисяч яскраво ілюстрованих, цікавих і змістовних книг, надрукованих «Поліграфістом» у співпраці з місцевими освітянами-натуралістами й столичними і подільськими науковцями, за що колектив друкарів в минулому уже відзначали своїми грамотами Національна академія педагогічних наук України, Хмельницька обласна рада, Інститут проблем виховання НАПН України й Національний ЕНЦУМ Міносвіти України, сьогодні займають чільні місця в шкільних бібліотеках нашої області і користуються неабияким попитом у педагогів, школярів та викладачів і студентів.
Серед цієї, поширеної в місцевих закладах освіти навчальної, методичної і науково-популярної літератури, ряд цікавих та змістовних авторських книг, котрі видрукувало ТзОВ «Поліграфіст» багатотисячними тиражами - «Річки Хмельниччини» (1500 екз.), «Риби, земноводні і плазуни і звірі Хмельниччини» (1500 екз.), «Птахи Хмельниччини» (2000 екз.), «Юннати Хмельниччини» (1000 екз.), «Гриби Хмельниччини» (2000 екз.), «Історія міст і сіл Хмельниччини» (1100 екз.), «Хмельниччина» (5500 екз.), «Двірецько-Пересопницьке Євангеліє: Історія. Творці. Таємниці» (1000 екз.), «Туристичні маршрути Хмельниччини» (1000 екз.), «Природа Малополіського Погориння. Рослинний світ» (1500 екз.), «Фронтовий Кобзар» (6000 екз.), «Ліси Хмельниччини» (3000 екз.), ряд тематичних брошур і буклетів.
А ще ці високоякісні красиві й цікаві книги стали використовуватись місцевим населенням як подарунки на знак поваги та дружби.
Названа науково-популярна література і навчальні посібники, видані ТзОВ «Поліграфіст» та придбані й безоплатно передані хмельницькими натуралістами в заклади загальної середньої і позашкільної освіти області, мають великий попит у педагогів та школярів і використовуються для забезпечення потреб навчального процесу. Ці книги не затримуються надовго на бібліотечних полицях і частина з них уже потребують перевидання.
Крім цього, видавці подбали про цифрування надрукованих книг і допомогли створити хмельницьким натуралістам першу в Україні електронну бібліотеку літератури природничо-краєзнавчого змісту, яка на сайті ХОЕНЦУМ стала 5 років тому доступною для кожного, кого цікавить природа й минуле рідного краю ( див. за посиланням: http://hoencum.km.ua/?page_id=5 ).
В даний час друкарі «Поліграфіста» завершують видання авторського ілюстрованого навчального посібника для учнівської та студентської молоді «Флора Хмельниччини» (1500 екз.), який профінансовано за кошти обласного бюджету і безоплатно отримає від Хмельницького ОЕНЦУМ кожний заклад освіти області до 1 вересня нового навчального року.
Сподіваємось, що праця колективу ТзОВ «Поліграфіст» та їх керівника, нагородженого почесною відзнакою Хмельницької ОДА, і надалі служитиме Україні, навчанню й вихованню підростаючого покоління, а читачів порадує новими цікавими і змістовними виданнями, яке гідно цінуватимуть сьогоднішнє й наступні покоління юних і дорослих любителів книги.

Олена Зотова, методист Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • В Хмельницькому ОЕНЦУМ відбувся обласний семінар з питань національно-патріотичного виховання неповнолітніх
  • Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Вересень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30 

    Наша адреса:


    29013, м. Хмельницький
    вул. Проскурівського Підпілля, 139
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com

    Популярне


    НА ВЕРХ