RSS 2.0

» » Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»
Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 842
Дата: 7-06-2019, 10:43
Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу  «Природа України очима дітей Хмельниччини» Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу  «Природа України очима дітей Хмельниччини»Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу  «Природа України очима дітей Хмельниччини»Підведено підсумки щорічного обласного заочного конкурсу  «Природа України очима дітей Хмельниччини»Завершився обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини», який проводився Департаментом природних ресурсів та екології, Департаментом освіти і науки облдержадміністрації спільно з Хмельницьким обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, в якому взяли школярі загальноосвітніх, навчально-виховних і позашкільних навчальних закладів області. Учасники конкурсу подали на конкурс власні творчі роботи у вигляді поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність учнівської молоді закладів освіти Хмельницької області.
Захід проводився з метою формування екологічної культури, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також популяризації природоохоронної роботи, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань.

Інформація про підсумки конкурсу - _ochima.zip [12.78 Kb] (cкачувань: 21)

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Природа України - очима дітей Хмельниччини
  • Природа рідного краю в об’єктивах натуралістів Хмельниччини
  • Природа Хмельниччини в об’єктивах юних натуралістів
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців Всеукраїнської акції «День юного натураліста»

  • НА ВЕРХ