RSS 2.0

» » Жовтневий різнобарв
Жовтневий різнобарв
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 286
Дата: 12-11-2019, 10:07
Жовтневий різнобарв Напередодні Дня Українського козацтва, у Кам’янець-Подільській бібліотеці-філії № 6 для четвертокласників Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 11 відбулася інформаційна година «За Батьківщину! За Україну!». Під час заходу діти познайомились зі святом Пресвятої Покрови та з’ясували, що це свято безпосередньо пов’язане з козаками. Із цікавістю учні ознайомилися з тематичною виставкою книг «Історичний калейдоскоп».
На завершення заходу школярі взяли участь у вікторині «Знавець козаків», а також пограли в пізнавальні ігри «Сонце Вітчизни» та «Колосок».
Книга – це один із головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій, розвиває художній смак і самостійність суджень.
З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек 2 жовтня учні 5 та 6-Б класів класів разом із класними керівниками Сорочинською Ганною Володимирівною, Квятковською Наталією Олегівною, бібліотекарем Подолян Валентиною Василівною відвідали бібліотеку-філію № 6 для дітей. Для школярів була проведена захоплююча мандрівка книжковими та тематичними виставками. Бібліотекар розповіла дітям про абетковий та систематичний каталог, ознайомила з бібліотечною веселкою «Острів книжкових скарбів», виставкою-щоденником «Вчимося створювати гармонію і успіх». У ході екскурсії діти також ознайомилися з куточком користувача Інтернету та правилами безпечної роботи з комп’ютером.
Учням дуже сподобалася цікава та пізнавальна подорож, про що свідчили їхні щирі слова вдячності.
Проведено екскурсію до шкільної бібліотеки «Рада знайомству, мій юний читачу». Учні 1 класу завітали до царства книг, щоб мати змогу вперше поринути в чудовий та фантастичний світ, що дарує сучасна книгозбірня.
Проведено бібліотечні уроки «Книга – твій найкращий друг», які були спрямовані на поглиблення знань учнів про книгу та бібліотеку, історія виникнення книги і бібліотеки, ознайомлення зі структурою книги, правилами користування, гігієною читання.
З учнями 3 класу класним керівником Атаманюк Анжелою Вікторівною, бібліотекарем Подолян В.В. проведено бесіди «Як виховати творчого читача?» , «Діти , книга, бібліотека».

Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 11


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Панель керування

Логін
Пароль

Календар

«    Вересень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Наша адреса:


29013, м. Хмельницький
вул. Проскурівського Підпілля, 139
E-mail:
hoippo@ukr.net
visnykhm@i.ua
majbuttya@gmail.com

НА ВЕРХ