RSS 2.0

» » Відбулася зустріч колишніх випускників, а нині учасників бойових дій на сході України
Відбулася зустріч колишніх випускників, а нині учасників бойових дій на сході України
Категорія: Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 408
Дата: 5-11-2015, 15:48
З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни на базі Понінківської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулася зустріч колишніх випускників, а нині учасників бойових дій на сході України, Свінціцьким Євгеном Леонідовичем та Полюшкевичем Русланом Миколаєвичем, жителями С.м.т. Понінка.
Педагоги, і учні зі сльозами на очах зустріли своїх колишніх випускників як справжніх героїв. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошені гості не на багато старші за учнів, а вже встигли побувати на війні. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України.
Присутні з хвилюванням слухали розповідь воїнів-земляків про нелегкі будні на сході України, про свої успіхи та невдачі, про тих, хто загинув на полі бою та вшанували пам’ять про них – хвилиною мовчання. Молодь задавала питання про умови перебування в місцях бойових дій, про закінчення війни, про ставлення місцевих жителів до воїнів.
У ході зустрічі панувала атмосфера патріотизму і довіри. Школярів надихнули запал юнаків, їх прагнення захищати Батьківщину і віра в перемогу. Вражені зустріччю, учні школи вирішили активно допомагати бійцям, які захищають свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Саме такими хочеться бачити наших учнів і саме про таку сильну і незалежну Україну мріє кожен із нас.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ