RSS 2.0

» » Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек в умовах розвитку інноваційного простору
Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек в умовах розвитку інноваційного простору
Категорія: Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 812
Дата: 10-11-2015, 15:57
Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек  в умовах розвитку інноваційного простору На базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся семінар для голів районних/міських методичних об’єднань шкільних бібліотекарів з теми «Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек в умовах розвитку інноваційного простору».
В його роботі взяли участь Попик О.Ф., проректор ХОІППО, Кошка О.А., завідувач науково-методичного центру ХОІППО, Фарварщук В.П., методист бібліотечних фондів ХОІППО.
Під час роботи семінару обговорено шляхи оновлення форм та змісту діяльності районних/міських методичних об’єднань шкільних бібліотекарів в умовах розвитку інноваційного простору.
Діяльність міського методоб’єднання як ресурсного науково-методичного центру підвищення компетентності шкільних бібліотекарів розкрила Ніверчук Т.П., завідувач бібліотеки Шепетівської ЗОШ I–III ступенів № 1 імені Миколи Островського.
Модель діяльності творчої групи шкільних бібліотекарів як ефективної форми плекання бібліотекаря-майстра презентовано головою районного методоб’єднання Луценко Л. І., завідувачем бібліотеки Гусятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чемеровецького району.
Роботу шкільного бібліотекаря щодо формування компетентного читача висвітлено у виступі голови районного методоб’єднання Хомюк Л. М., завідувача бібліотеки Ізяславського НВК №2.
Учасники семінару обговорили шляхи упровадження нових підходів до організації роботи шкільної бібліотеки, ознайомилися з матеріалами виставки методичних доробок: «Шкільна бібліотека на шляху інноваційного розвитку»; вироблено рекомендації.

Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек  в умовах розвитку інноваційного простору Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек  в умовах розвитку інноваційного простору Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек  в умовах розвитку інноваційного простору Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек  в умовах розвитку інноваційного простору Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек  в умовах розвитку інноваційного простору

Матеріали семінару
13.pdf [1.17 Mb] (cкачувань: 40)
11.pdf [789.5 Kb] (cкачувань: 31)
12.pdf [3.54 Mb] (cкачувань: 26)

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ