RSS 2.0

» » Найкращий читач Хмельниччини – 2016
Найкращий читач Хмельниччини – 2016
Категорія: Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 518
Дата: 22-04-2016, 09:45
20 квітня відбувся Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія-2016» організований обласною бібліотекою для дітей імені Т.Г.Шевченка та управлінням культури, національностей та релігій облдержадміністрації з метою підтримки читання, популяризації книги та книжкової культури.

Найкращий читач Хмельниччини – 2016 Найкращий читач Хмельниччини – 2016 Найкращий читач Хмельниччини – 2016 Найкращий читач Хмельниччини – 2016 Найкращий читач Хмельниччини – 2016


Метою підвищення рівня особистого розвитку учнів через заохочення їх до систематичного читання; підвищення суспільного значення й ролі шкільних і дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації дітей та набуття ними культурної компетентності.
Найначитаніші діти – учні 6-х та 7-х класів загальноосвітніх закладів області вкотре довели, що залюблені в книгу, а читання займає чільне місце у їхньому житті. Діти показали гарні знання сучасної та класичної літератури, ерудованість та кмітливість, відповідали на запитання тестів та вікторин, майстерно презентували свої улюблені книги.
Оцінювало конкурс компетентне журі, до складу якого увійшли спеціалісти управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, письменники, представники засобів масової інформації та обласної бібліотеки для дітей імені Т.Г.Шевченка.
Цьогорічними переможцями стали кам’янчани. Звання «Найкращий читач Хмельниччини – 2016» отримали Обачук Каріна, учениця 6 класу та Потапова Інна, учениця 7 класу – читачки Кам’янець-Подільської бібліотеки філії № 7. Нагородою для них стане поїздка до Львова на фестиваль дитячого читання “Книгоманія”. Всі учасники конкурсу нагороджені дипломами управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека - 2017»

  • НА ВЕРХ