RSS 2.0

» » Обласний семінар-практикум методистів з виховної роботи
Обласний семінар-практикум методистів з виховної роботи
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 472
Дата: 20-11-2015, 10:54
Обласний семінар-практикум методистів з виховної роботи Обласний семінар-практикум методистів з виховної роботиВ рамках проведення Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» 18 листопада 2015 року відбувся обласний семінар-практикум методистів з виховної роботи районних (міських) методичних кабінетів та класних керівників з питань модернізації виховних систем навчальних закладів. Семінар було відкрито ректором ОІППО Берекою Віктором Євгеновичем, який у своєму виступі наголосив на важливості організації роботи з дітьми саме класного керівника. Під час теоретичного модуля Гіджеліцький Ігор Казимірович, завідувач НМЦ виховної роботи розкрив питання «Нормативно-правові засади створення цілісної системи виховання учнів у навчальних закладах області», Іова Валентина Юліанівна, методист НМЦ акцентувала увагу на «Методологічних основах та науково-теоретичних концептах розвитку виховних систем».

Більше інформації про семінар на сайті центру виховної роботи

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ