RSS 2.0

» » Семінар методистів дошкільної освіти у м. Шепетівці
Семінар методистів дошкільної освіти у м. Шепетівці
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 391
Дата: 15-12-2015, 15:28
Семінар методистів дошкільної освіти у м. Шепетівці Семінар методистів дошкільної освіти у м. Шепетівці Семінар методистів дошкільної освіти у м. Шепетівці8 грудня 2015р. Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено обласний семінар методистів дошкільної освіти РМК/ММК з проблеми «Сучасні підходи до оцінювання ефективності процесу формування основних компетенцій дітей дошкільного віку».
Семінар відбувся на базі ДНЗ№11 (завідувач Шахрай Н.В.,) та ДНЗ№7 (завідувач Вакалюк Н.В.) м.Шепетівки. Під час семінару педагоги дошкільних навчальних закладів презентували досвід роботи з даної проблеми, а саме: створення умов для розвитку та виховання дітей, сучасний підхід до організації навчально-виховного процесу відповідно вимог Державних стандартів дошкільної та початкової освіти, діагностичний інструментарій виявлення рівня засвоєння дітьми вимог чинних програм. Учасники семінару відзначили високий рівень організації роботи дошкільних навчальних закладів міста.
З детальною інформацією можна ознайомитись на блозі «Дошкільний світ Хмельниччини».

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ