RSS 2.0

» » Педагогічна практика вчителів інклюзивного навчання
Педагогічна практика вчителів інклюзивного навчання
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Інклюзивна освіта, ПМПК (інд.навч.) | Автор: Dryzhal | Переглядів: 519
Дата: 29-04-2016, 12:21
Педагогічна практика вчителів інклюзивного навчання Педагогічна практика вчителів інклюзивного навчання Педагогічна практика вчителів інклюзивного навчання25 квітня 2016 року Хмельницьку спеціальну загальноосвітню школу № 32 відвідали слухачі курсів Хмельницького ОІППО: вчителі індивідуального та інклюзивного навчання. Директор закладу Красіцька Н. В., її заступники та педагогічні працівники закладу ознайомили слухачів курсів із специфікою роботи спеціальної школи з дітьми, які мають особливі освітні потреби. Було відвідано урок навчання грамоти в 1 класі на тему: «Подорож на острів скарбів» та урок фізики та хімії у побуті у 9 класі на тему: «Миючі засоби, їх використання у побуті». Слухачів курсів було ознайомлено із структурою уроку, типами уроків. Педагоги школи показали ефективне використання міжпредметних зв’язків, цікаві форми та методи роботи з учнями, впровадження здоров’язберігаючих технологій. Педагоги школи познайомили із специфікою викладання трудового навчання, із матеріально-технічною базою шкільних майстерень. Адміністрація закладу, методист НМЦ дошкільної, початкової, спеціальної та інклюзивної освіти Грицюк Н.Г. надали методичну допомогу при плануванні індивідуального навчання та ознайомили присутніх педагогів із критеріями оцінювання учнів спеціальної школи.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ