RSS 2.0

» » Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи»
Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа / Педагогіка / Управління освітою | Автор: Zaspa | Переглядів: 3 666
Дата: 31-01-2022, 10:10
Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи» 3 лютого 2022 року видавництво «Ранок» разом з Університетом менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України проводить Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи».
Основна мета форуму ― надати вчителям та керівникам закладів загальної середньої освіти кваліфіковану допомогу в успішній адаптації до важливого етапу втілення концепції НУШ у базовій ланці середньої школи. Особливо це стосується педагогів, яким наступного року доведеться забезпечити реалізацію принципу наступності з напрацюваннями початкової ланки освіти.
Форум розпочнеться 3 лютого о 15:00 пленарним засіданням, на якому будуть обговорені питання, що постають перед учителями в дискурсі змін системи освіти в найближчій перспективі.
О 16:00 форум продовжиться роботою фахових секцій, серед яких мовно-літературна, іншомовна, природнича, соціальна і здоров’язбережувальна, математична, інформатична, громадянська та історична, мистецька, технологічна, а також секція керівників закладів загальної середньої освіти.
Реєстрація на форум за посиланням: https://forms.gle/6yGtrg3bpZht3BGV9

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
  • Про проведення II Інтернет-форуму
  • ІІ Всеукраїнський форум "Освіта для збалансованого розвитку"

  • НА ВЕРХ