RSS 2.0

Вітання переможцям
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 416
Дата: 28-09-2016, 14:46
Щиро вітаємо методиста Дунаєвецького Будинку творчості школяра Майю Ковальчук, яка стала переможцем другого очного туру третього етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів « Джерело творчості», який проходив 21-23 вересня у м. Києві і посіла друге призове місце у номінації «Наукове відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти.
Наталію Качковську, керівника гуртка-методиста народного художнього колективу студії образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва « Колорит» Кам'янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості з призовим третім місцем. На завершальному етапі конкурсу вона презентувала інноваційну форму роботи з дітьми по ліпленню подільської ляльки .
Бажаємо нових творчих успіхів та яскравих перемог!


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • З перемогою!

  • НА ВЕРХ