RSS 2.0

» » Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 4 224
Дата: 7-10-2016, 14:42
Натуралісти проводять Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи» Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2016 рік (за основними напрямками позашкільної освіти) та Положення про Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 31 травня 2012 року за № 869/21181, у вересні-листопаді цього року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проводить Всеукраїнський біологічний форум учнівської та студентської молоді «Дотик природи» (Положення про захід - на сайті http://nenc.gov.ua/doc/polozhenie/min-uyst/dp.pdf ).
Захід проводиться в 2 етапи: І етап - відбірковий (заочний) - у вересні-жовтні, ІІ етап - фінальний (очний) - з 1 до 3 листопада ц. р. в м. Києві.
До участі у Форумі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних і вихованці позашкільних навчальних закладів, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук.
Для участі в І етапі Форуму необхідно до 14 жовтня цього року зареєструватися в режимі on-line на сайті, за посиланням: http://nenc.gov.ua/ old /dotyk.html. Згідно поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (очного) етапу заходу. Результати відбору будуть оприлюднені до 17 жовтня 2016 року на сайті: www.nenc.gov.ua .
Заїзд і реєстрація учасників фінального етапу - 1 листопада ц. р. з 09.00 год до 13.00 год за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр. Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ: маршрутними таксі № 558 або № 181, тролейбусом маршруту № 33 до зупинки «вул. Мостицька». Збереження життя та здоров’я учасників забезпечують супроводжуючі особи.
Від’їзд - 3 листопада ц. р. після 13.00 год. Організатори Форуму просять усіх його учасників завчасно придбати квитки на зворотний шлях.
Витрати на відрядження неповнолітніх учасників та супроводжуючих їх педагогів здійснюються за рахунок відряджуючих організацій.
Детальна інформація про умови участі у заході розміщена на сайті НЕНЦ: www.nenc.gov.ua, за телефонами: (044) 430-04-91, 430-02-60.

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Про проведення Всеукраїнського Фестивалю «Скарбниця народної духовності»
  • Столичні науковці й натуралісти запрошують освітян до участі у Всеукраїнській серпневій конференції «Педагогічний пошук - 2016»
  • Про проведення Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Квіткова симфонія»
  • Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського турніру «Юний бджоляр»
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник»

  • НА ВЕРХ