RSS 2.0

» » Про проведення Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Квіткова симфонія»
Про проведення Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Квіткова симфонія»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 567
Дата: 1-06-2016, 15:56
Про проведення Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну «Квіткова симфонія»

Відповідно до Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2016 рік (за основними напрямками позашкільної освіти), Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України цього року проводиться Всеукраїнський конкурс з флористики та фітодизайну (положення про конкурс див. на сайті www.nenc.gov.ua) під темою «Квіткова симфонія» (далі – Конкурс).
В рамках Конкурсу учасники будуть змагатися в двох номінаціях: «квіткові килими» та «флористична архітектура».
Захід пройде в 2 етапи: І етап – відбірковий (заочний) відбудеться до 5 серпня, ІІ етап – фінальний (очний) – з 13 по 15 вересня 2016 року в м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.
До участі в заході запрошуються індивідуальні учасники або команди творчих учнівських об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів з напряму «Флористика та фітодизайн». До складу команди входять 3-5 осіб: 2-4 учні віком від 13 до 18 років включно та один керівник.
Для участі у відбірковому етапі конкурсу необхідно до 5 серпня 2016 року надіслати заявку на електронну адресу: cvetic@nenc.gov.ua або на поштову адресу: Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, вул. Вишгородська, 19, м. Київ, 04074 (на конверті зробити помітку «Флористика та фітодизайн»). Зразок заявки див. у Положенні про проведення Конкурсу.
На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (очного) етапу Конкурсу.
Результати відбору будуть оприлюднені до 12 серпня 2016 року на сайті: www.nenc.gov.ua.
Під час фінального етапу Конкурсу учасники створюватимуть квіткову композицію: квітковий килим чи квіткову скульптуру (на вибір) з попередньо підготовленого матеріалу та створеними ескізами.
Для композицій можна використовувати заготовки виконані заздалегідь, готовність яких сягає до 50 відсотків. Розмір квіткового килима 1,2 x 1,2 м, висота квіткової скульптури не менше ніж 1м. Природний матеріал (квіти, листя, мох, плоди і т.д.) повинен становити не менше 70 відсотків композиції.
Програмою Конкурсу передбачається: створення композицій та їх творчий захист.
Заїзд та реєстрація учасників ІІ етапу Конкурсу – 13 вересня ц.р. з 9.00 год. до 13.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Від'їзд – 15 вересня ц.р. після 14.00 год.
Витрати на відрядження юних і дорослих учасників Конкурсу здійснюються за рахунок організацій, що відряджають, із розрахунку: проживання в готельному комплексі НЕНЦ – 100,00 грн. за добу (для учнів), від 170,00 - до 200,00 грн. за добу (для керівників), триразове харчування в їдальні – 70,00 грн. за добу.
Збереження життя та здоров’я неповнолітніх учасників і своєчасне оформлення документів забезпечують супроводжуючі їх особи.
Додаткова інформація – за телефонами: 0 (44) 430-02-60, 430-04-91; 097-391-76-19 та е-mail: cvetic@nenc.gov.ua.
Пропонуємо закладам освіти долучитись до участі у Всеукраїнському конкурсі з флористики та фітодизайну і бажаємо школярам та юннатам Хмельниччини стати його переможцями.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Про результати участі школярів і юннатів області в ХІ Всеукраїнському конкурсі дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
  • Натуралісти оголосили проведення Всеукраїнського турніру «Юний бджоляр»
  • Оголошено проведення Першого Всеукраїнського конкурсу "Мама, тато, я - енергоефективна сім’я"
  • Оголошено проведення Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник»
  • Оголошено проведення Всеукраїнського турніру юних натуралістів

  • НА ВЕРХ