RSS 2.0

» » З прийдешніми новорічними святами
З прийдешніми новорічними святами
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 427
Дата: 29-12-2016, 14:24
Ось і закінчується 2016 рік. Сумно і радісно водночас. Сумно, бо промайнуло багато радісних подій, а радісно, тому, що у новому році ми очікуємо чогось нового, кращого і незвичайного. Традиційно вихованців нашого Центру розвитку дитини «Пролісок» (м.Дунаївці) на свято запрошує новорічна ялинка і розпочинається новорічний карнавал. Не впізнати музичну залу, яка засяяла вогниками, усюди казкові декорації з любов’ю виготовлені руками наших педагогів, а батьки з дітьми виготовили новорічні композиції, які прикрасили кожну вікову групу. І не впізнати наших малят - вони перетворилися на казкових героїв. На святі оживали різні казки: «Коза - дереза», «Ріпка», «Колобок», «Червона шапочка»… Лунали новорічні пісні, хороводи та вірші. До дітей у гості завітали Баба-Яга, Зима, Ведмідь та Маша, лікар Айболить, листоноша Пєчкін, Снігуронька, ролі яких зіграли педагоги нашого Центру. Та найбільше чекали діти Дідуся Мороза. Він залюбки розважав малят, танцював, грав ігри, слухав вірші у дитячому виконанні, співав та на чаклував смачних солодких подарунків.

З прийдешніми новорічними святами З прийдешніми новорічними святами З прийдешніми новорічними святами





З прийдешніми новорічними святами З прийдешніми новорічними святами З прийдешніми новорічними святами

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Ось і прийшло довгождане свято Святого Миколая у ЦРД "Пролісок" (м. Дунаївці)
  • Стрітення у "Проліску"
  • "Новорічний калейдоскоп у "Проліску".
  • Осінь в гості завітала

  • НА ВЕРХ