RSS 2.0

» » Про проведення тренінгів з циклу «Моніторингові дослідження стану навколишнього природного середовища»
Про проведення тренінгів з циклу «Моніторингові дослідження стану навколишнього природного середовища»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 447
Дата: 31-01-2017, 19:01
Про проведення тренінгів з циклу «Моніторингові дослідження стану навколишнього природного середовища» Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з 14 по 17 березня 2017 року, спільно з Інститутом гідробіології НАН України, Інститутом зоології ім. І. І. Шмальгаузена НАН України, Інститутом ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України, будуть проводити екологічні тренінги: «Моніторингові дослідження стану природних вод» та «Моніторингові дослідження біорізноманіття».
Означений захід продовжує цикл екологічних тренінгів з моніторингу навколишнього природного середовища для методистів та керівників творчих учнівських об’єднань екологічного напряму позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, що брали участь у першому тренінгу циклу за темою: «Моніторингові дослідження стану ґрунтів» 22-24 листопада 2016 року.
Вартість навчання в тренінгах 14-17 березня ц. р. становить 200,00 грн.
Під час тренінгів будуть розглянуті сучасні методики оцінки якості природних вод із застосуванням фізико-хімічних методів, біотестування, біоіндексації і біомоніторингу та сучасні методики дослідження флори і фауни.
Для участі у заході необхідно до 14 лютого ц. р. подати заявку вказаного зразку за електронною адресою: radchenko@nenc.gov.ua (тема листа - «Екологічний тренінг»). Див. зразок заявки у додатку до листа НЕНЦ від 22.01.2017 року № 24 за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2017/01/27-01-24.pdf.
Заїзд та реєстрація учасників –14 березня ц. р. до 12.00 год. за адресою: м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Проїзд від залізничного вокзалу м. Київ маршрутним таксі № 558 або № 181 до зупинки «Мостицька».
Від`їзд - 17 березня ц. р. після 15.00 год.
Витрати на відрядження учасників заходу здійснюються за рахунок відряджуючої організації, із розрахунку: проживання в готелі НЕНЦ – 200-250 грн. доба, оплата за навчання – 200 грн.
Детальна інформація про проведення другого та третього тренінгів з циклу «Моніторингові дослідження стану навколишнього природного середовища» – за тел.: 0 (44) 430-02-60, 430-43-90, 430-04-91, (контактна особа – Радченко Тамара Дмитрівна); mail: radchenko@nenc.gov.ua; сайт: www.nenc.gov.ua.

За матеріалами Хмельницького ОЕНЦУМ

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Столичні науковці й натуралісти запрошують освітян до участі у Всеукраїнській серпневій конференції «Педагогічний пошук - 2016»
  • Оголошено проведення Першого Всеукраїнського конкурсу "Мама, тато, я - енергоефективна сім’я"
  • Стартувало дослідно-експериментальне дослідження всеукраїнського рівня на базі Летичівського НВК
  • Всеукраїнська учнівська кампанія «Вишнева Україна 2016»

  • НА ВЕРХ