RSS 2.0

» » ВЕСНЯНИЙ СТАДІОН 2017
ВЕСНЯНИЙ СТАДІОН 2017
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Математика | Автор: Dryzhal | Переглядів: 567
Дата: 19-04-2017, 15:00
ВЕСНЯНИЙ СТАДІОН  2017 До уваги вчителів та учнів загальноосвітніх навчальних закладів! Україно-естонський проект «Міксіке в Україні» пропонує учням 3-х класів узяти участь у змаганнях «Весняний Стадіон 2017».
Учасником змагань може стати кожний учень зареєстрований на сайті http://miksike.net.ua.
програма змагань вміщує комбіновані завдання з української мови, математики та природознавства.
1 етап - підготовчий: із 18 квітня до 7 травня (21.00) - можливість багаторазового виконання інтерактивних вправ задля покращення результату. Учасник сам або спільно з учителем та батьками визначає час виконання та кількість повторних спроб. Це етап навчання або повторення вивченого.
2 етап - контрольний: із 8 травня до 18 травня (16.00) - виконання онлайн контрольної роботи. Онлайн контрольну роботу учні можуть виконувати тільки в школі на уроці. Доступ до контрольної роботи надається учаснику лише 1 раз.
Кожний учасник повинен пройти два етапи. Підсумки будуть встановлені як за індивідуальними результатами, так і за результатами команд класів.
Командою вважається група учнів з одного класу, які виконали завдання двох етапів (у команді не може бути менше 7 учасників).
Команди-переможці отримають е-дипломи та призи від Міксіке. Також учасники-переможці індивідуально отримають е-дипломи.

Правила розміщені за посиланням:
http://miksike.net.ua/#/docs/stadion/2017_spring_1.html

Змагання знаходиться в розділі: Моя папка / Стадіон.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
  • «Міксіке в Україні».
  • Мультилінгвальна вікторина до Дня рідної мови
  • Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань 2017»

  • НА ВЕРХ