RSS 2.0

» » Зоряний олімп Віньковечиини
Зоряний олімп Віньковечиини
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 413
Дата: 19-05-2017, 08:17
Зоряний олімп Віньковечиини Зоряний олімп Віньковечиини Зоряний олімп Віньковечиини18 травня 2017 року на Віньковеччині відбулося Свято Подяки «Зоряний Олімп».
2017 рік подарував перемоги 49 юним обдаруванням, які були нагороджені районною учнівською стипендією «Обдарованість». Серед юних олімпійців –
14 (чотирнадцять) призерів обласних олімпіад, 4 (чотирьох) юних науковців, 6 (шістьох) призерів мовно-літературних конкурсів, 4 (чотирьох) призерів природничих конкурсів, 6 (шістьох) дипломантів Всеукраїнської олімпіади "Юні знавці Біблії", 20 (двадцять) вихованців позашкільних закладів.
Вчителям та батькам були вручені подяки: педагогам – за результативну роботу по виконанню районної програми «Обдаровані діти», батькам – за виховання обдарованої дитини.
Свято «Зоряний Олімп» – свято таланту, свято вшанування учнів-призерів обласних олімпіад, обласного конкурсу з української мови ім.П.Яцика, обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, призерів обласних та Всеукраїнських конкурсів, турнірів, змагань різних напрямків спрямованості.
Слова найщирішої вдячності юним олімпійцям висловили заступник голови районної ради Ящук Віктор Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Арсенюк Віталій Олександрович.
Окрасою Свята Подяки стала церемонія нагородження учнів районними учнівськими стипендіями, вручення подяк батькам та вчителям.
Випускниця Зіньківського НВК, стипендіатка «Зоряного Олімпу» Приступа Вікторія подякувала владі за підтримку таланту, вчителям – за науку, батькам – за допомогу. Запевнила всіх присутніх, що не зупиняться на досягнутому і впевнено будуть крокувати до нових вершин.
Зі словами гордості за своїх дітей, щирими побажаннями, словами вдячності для вчителів від імені батьків виступила Атаманюк Валентина Володимирівна.
Піменов Віталій Вікторович, вчитель історії Осламівської ЗОШ І-ІІІ ст., побажав юним олімпійцям з користю використати здобуті знання, вміння для майбутніх звершень та перемог.
За щорічною традицією переможців районного конкурсу «Людина і ліс» привітав лісничий Віньковецького лісництва державного підприємства «Ярмолинецьке лісове господарство» Любінецький Анатолій Войцехович, дітям вручив грошові премії, батькам та вчителям - подяки.
Свято подяки було наповнене радістю, вдячністю і оптимізмом. Щасливі миті «Зоряного Олімпу» запам’яталися всім учасникам дійства і вселили віру в те, що ряди обдарованих учнів на Віньковеччині на наступний рік поповняться.
Зоряний олімп Віньковечиини Зоряний олімп Віньковечиини

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Свято Подяки «Зоряний Олімп» на Віньковеччині

  • НА ВЕРХ