RSS 2.0

» » Якість освіти крізь призму зовнішнього незалежного оцінювання: позитиви і невикористані резерви
Якість освіти крізь призму зовнішнього незалежного оцінювання: позитиви і невикористані резерви
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Управління освітою | Автор: Dryzhal | Переглядів: 408
Дата: 24-11-2017, 10:35
Якість освіти крізь призму зовнішнього незалежного оцінювання:  позитиви і невикористані резервиЯкість освіти крізь призму зовнішнього незалежного оцінювання:  позитиви і невикористані резерви21.11.2017 року у Віньковецькому районі відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту. На порядок денний виносилося питання «Про моніторинг участі випускників закладів загальної середньої освіти Віньковецького району у ЗНО-2017 та здійснення інформаційно-роз’яснювальної роботи в освітніх закладах району серед учнів, їхніх батьків та вчителів з питань якісної підготовки до ЗНО-2018».
У конструктивному управлінському діалозі було здійснено аналіз результатів ДПА та ЗНО-2017, проаналізовано стан дотримання принципу академічної доброчесності щодо об’єктивності оцінювання випускників в закладах загальної середньої освіти, накреслено шляхи якісної і системної інформаційно-роз’яснювальної роботи серед учнів, їхніх батьків та вчителів щодо особливостей ДПА і ЗНО у 2018 році. Колегія відділу освіти, молоді та спорту ухвалила рішення, у якому визначено система заходів якісного провадження освітньої діяльності в навчальних закладах району.
Для випускників 11-х класів шкіл району, класних керівників, директорів шкіл була організована зустріч з методистом Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ковальчук Іриною Андріївною. Усі учасники масштабного заходу отримали детальну інформацію про формат ЗНО-2018. З метою профорієнтаційної роботи щодо правил вступу до вищих навчальних закладів м. Хмельницького перед учнівською та педагогічною громадськістю Віньковеччини виступили: Ганьба Олег Борисович, підполковник Національної академії державної прикордонної служби, Захарчук Віктор Миколайович, відповідальний секретар приймальної комісії Хмельницького університету управління та прав, Білик Юрій Мирославович, представник приймальної комісії Хмельницького національного університету.
Підсумовуючи вище зазначене, важливо зрозуміти, що кожен, причетний до ЗНО, має прикласти максимум зусиль, щоб випускники нашого району в 2018 році успішно склали ДПА та ЗНО і вступили до вищих навчальних закладів відповідно до власних бажань, нахилів, професійної орієнтації та бажання самореалізуватися в майбутньому дорослому житті.
Портфоліо колегії:
https://drive.google.com/drive/folders/1h1OUyyyuKbrCuLNyRrEESXOpygAq07kC

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Віньковеччини
  • Колегія відділу освіти, молоді та спорту Віньковецької районної державної адміністрації
  • Колегія на Віньковеччині: підсумки ЗНО-2015 та формат ЗНО-2016
  • КОЛЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ

  • НА ВЕРХ