RSS 2.0

» » Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»
Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 531
Дата: 28-12-2017, 14:26
 Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»  Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»  Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»  Юннати Хмельниччини - серед переможців фіналу Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад»Напередодні Різдвяних свят і Нового 2018 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підвів підсумки щорічної Всеукраїнської трудової акції «Плекаємо сад» за 2017 рік, основним завданням якої є сприяння розвитку дослідницької і експериментальної роботи школярів, здобуття ними практичних знань, умінь та навичок в галузі садівництва з практичною участю їх батьків.
Акція проводилась з метою виховання сучасного господаря, здатного працювати в умовах ринкової економіки, формування творчої працелюбної особистості, економічного і трудового виховання учнів, привернення уваги органів влади та громадськості до проблем сільської школи, залучення до цієї важливої справи родин юних природолюбів і майбутніх господарів землі.
Серед 62 кращих робіт представлених з 17 областей нашої держави на III етап конкурсу були й конкурсні роботи школярів і юннатів Хмельниччини, котрі були змістовно, яскраво, проілюстровані світлинами, дитячими малюнками, таблицями та іншими наглядними матеріалами. Організатори Акції також відзначили, що в 2017 році у її заходах брали участь значно більше родин, адже участь сім’ї в Акції - найдієвіша форма трудового виховання підростаючого покоління.
Відповідно до підсумків журі до числа переможців фіналу Акції увійшли юні садівники і природолюби з Хмельницької області.
Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України нагороджено переможницю Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад» Гоцуляк Ірину, вихованку гуртка юних садівників Кам’янець-Подільського позашкільного навчально-виховного об’єднання, за її змістовні досягнення у навчально-дослідницькій роботі і практичній діяльності в галузі садівництва та активну участь в заходах Акції.
За активну участь у Всеукраїнській трудовій акції школярів «Плекаємо сад» нагороджено Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру Міністерства освіти і науки України колектив вихованців загону «Екологічна варта» Кам’янець-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 12.
За трудове виховання підростаючого покоління, активну роботу з дітьми по вивченню сучасних технологій у садівництві та втіленню своїх знань на практиці під час Всеукраїнської трудової акції школярів «Плекаємо сад» керівника гуртка юних садівників Кам’янець-Подільського позашкільного навчально-виховного об’єднання Гоцуляк Інну Василівну відзначено Подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Вітаємо переможців та активних учасників Акції та сподіваємось, що участь учнівських і педагогічних колективів області в еколого-натуралістичних заходах у наступному 2018 році принесе нові трудові здобутки, яскраві перемоги та заслужені нагороди.



Юлія Петраш, завідувач сільськогосподарським відділом Хмельницького ОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати Хмельниччини - серед переможців Всеукраїнської акції «День юного натураліста»
  • Юні природолюби Хмельниччини - переможці щорічної Всеукраїнської трудової акції «Юннатівський зеленбуд»
  • МЕНЮ сайту

    Головна сторінка
    Акція "Маки пам'яті"
    Електронна версія "Майбуття"
    Журнал "Педагогічний вісник"
    Нам повідомляють
    Інформаційні повідомлення
    Вчимося жити разом (ВЖР)
    Творча скарбничка
    Науково-методичні праці працівників ХОІППО
    Бібліотечна справа
    Виставки бібліотеки ХОІППО
    Літні мовні табори
    Англійська мова
    Німецька мова
    Польська мова
    Астрономія
    Біологія
    Всесвітня історія
    Географія
    Дошкільна освіта
    Екологія
    Економіка
    Етика
    Інформатика (програмування) та ІКТ
    Історія України
    Креслення
    Математика
    Художньо-естетична освіта
    Здоров'язберігаючі технології
    Початкова освіта (1-4 кл)
    Правознавство
    Природознавство
    Психологія
    Педагогіка
    Російська мова
    Світова література
    Трудове навчання
    Українська мова та література
    Фізика
    Фізична культура
    Французька мова
    Хімія
    Художня культура
    Управління освітою
    Виховна робота
    Інклюзивна освіта, ПМПК (індивідуальне навчання)
    Тарас Шевченко - 200!

    Для збільшення розміру тексту натисніть одночасно кнопки "CTRL" та "+" на клавіатурі


    Панель керування

    Логін
    Пароль

    Календар

    «    Березень 2024    »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Голосування


    Теги

    Наша адреса:


    29027, м. Хмельницький
    вул. Озерна, 14,
    каб 101 (1 поврех)
    E-mail:
    hoippo@ukr.net
    visnykhm@i.ua
    majbuttya@gmail.com