RSS 2.0

» » Славутські юннати - переможці Всеукраїнського еколого-натуралістичного Походу «Біощит-2017».
Славутські юннати - переможці Всеукраїнського еколого-натуралістичного Походу «Біощит-2017».
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Бібліотечна справа / Екологія | Автор: Dryzhal | Переглядів: 699
Дата: 9-01-2018, 16:42
Славутські юннати - переможці Всеукраїнського еколого-натуралістичного Походу «Біощит-2017». Славутські юннати - переможці Всеукраїнського еколого-натуралістичного Походу «Біощит-2017». Напередодні Нового 2018 року Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України підвів підсумки Всеукраїнського еколого-натуралістичного Походу «Біощит-2017», який щорічно проводиться з метою організації та залучення учнівської молоді до роботи по дослідженню та впровадженню в практику біологічних методів захисту лісу, саду та сільськогосподарських культур від шкідників.
Основні завдання Походу - поширення знань про корисну роль безхребетних, їх значущу роль в екосистемі та регуляції чисельності шкідливих комах, запиленні рослин, ґрунтоутворенні, контролю за дотриманням законодавства щодо охорони тваринного світу, підвищення стійкості лісових насаджень завдяки проведенню комплексних біологічних лісозахисних заходів, практична допомога молоді у розробці та впровадженні біологічних методів захисту рослин.
Відповідно до підсумків журі фінального етапу ІІІ місце за результатами участі у заходах операції «Махаон», що проводився в рамках Всеукраїнського еколого-натуралістичного походу «Біощит-2017», посіли вихованці гуртка «Природа рідного краю» Славутського еколого-натуралістичного центру школярів, колектив яких організатори нагородили Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України.
Керівника гуртків Славутського еколого-натуралістичного центру школярів Нікітчук Тетяну Олександрівну відзначено Подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за орієнтування учнівської молоді на дослідження та поширення знань про корисну роль безхребетних, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища природоохоронно-пропагандистську діяльність.
Славутські педагоги-натуралісти та їх освітянське керівництво приділяють серйозну увагу екологічному вихованню школярів, про що свідчать досягнуті ними результати під час цього юннатівського заходу.



Методист ХОЕНЦУМ Демчишмна З.І.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати Хмельниччини - переможці та презери фіналу Всеукраїнського заочного конкурсу «День рослин-2017»
  • Оголошено проведення Всеукраїнського заочного тематичного конкурсу «День рослин - 2017»
  • Юннати і школярі Хмельниччини - фіналісти Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну

  • НА ВЕРХ