RSS 2.0

» » Стаття Колесник І. В.
Стаття Колесник І. В.
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Здоров'язберігаючі технології | Автор: Dryzhal | Переглядів: 760
Дата: 1-02-2018, 14:40
Стаття Колесник І. В.
Заступник директора НВК №9 м.Хмельницького
з науково-методичної роботи, учитель основ здоров'я
Колесник Ірина Василівна,
спеціаліст вищої категорії, учитель-методист



Формування здоров'яформуючого освітнього середовища у навчально-виховному комплексі №9 м.Хмельницького


За останні роки в Україні зроблено значні кроки на шляху створення умов для формування здоров’я людини через освіту. Законами України, державними національними програмами визначено необхідність розв’язання найважливіших завдань сучасної освіти, спрямованих на здоровий інтелектуальний, соціальний, психічний, фізичний розвиток особистості.
Педагогічний колектив НВК №9 м.Хмельницького розуміє, що забезпечення високої якості освіти – один з пріоритетних напрямів сучасних навчальних закладів, а поняття якості освіти пов’язане з такими категоріями, як здоров’я, самореалізація, комфортне самопочуття, соціальна захищеність - бо здоров’я – це не тільки відсутність захворювань або фізичних дефектів, але й повне фізичне, духовне і соціальне благополуччя. Входження молодого покоління у глобалізований, динамічний світ, у відкрите суспільство підвищує роль здоров’язбережувальної компетентності учнів освітнього закладу. Сьогодні надзвичайно важливо сформувати здоров’язбережувальне середовище, яке б мотивувало наших вихованців на здоровий спосіб життя й, відповідно, збереження власного здоров’я як умови їх успішної соціалізації.

Повна версія статті - kolesnik-stattya.zip [132.78 Kb] (cкачувань: 12)

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Вчимося жити разом» з учителями основ здоров’я навчальних закладах Ярмолинецького району
  • Online курси для вчителів "Основи здоров'я"
  • Дошкільне виховання у Городку

  • НА ВЕРХ