RSS 2.0

» » Єдність сім’ї та дитячого садка у вихованні дітей
Єдність сім’ї та дитячого садка у вихованні дітей
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 461
Дата: 21-03-2018, 16:46
Єдність сім’ї та дитячого садка у вихованні дітей Єдність сім’ї та дитячого садка у вихованні дітей Єдність сім’ї та дитячого садка у вихованні дітей15 березня 2018 року у ЦРД «Пролісок» м.Дунаївці відбулися загальні батьківські збори «Єдність сім’ї та дитячого садка у вихованні дітей»
Батьківські збори відвідали заступник міського голови Слюсарчик Н.О., секретар міської ради Островський М.Г. та методист по дошкільній освіті управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Давиденко Г.Л.
Батьки познайомилися із діяльністю закладу у режимі інноваційних технологій - завідуюча Михальська А.А., отримали поради від практичного психолога Шкорбецької Н.В., вчителя –логопеда Розгонюк Т.В., вихователя Кулик М.В.
Хороший настрій присутнім подарували вихованці та педагоги дитячого садка під керівництвом музичних керівників Глухової О.М., Гунько В.М.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Здоров'я через освіту
  • «Сахновецький добробут» забезпечив доброту дошкільнят Сахновецької сільської ради Ізяславського району
  • Постійно -діючий семінар-практикум музичних керівників

  • НА ВЕРХ