RSS 2.0

» » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Козацьку справу в Україні продовжують захисники віднині!»
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек «Козацьку справу в Україні продовжують захисники віднині!»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 133
Дата: 4-11-2022, 12:05
Сьогодні з вами, на свято завітаємо
Де про славу козацьку згадаємо.
Аби не забути захисників й історію роду,
Аби бути гідними свого народу!

Традиція вшановувати захисників Батьківщини зародилась ще у минулому столітті. Цей день обрали невипадково. Споконвіків на свято Покрови наші пращури вшановували воїнів-захисників. Це свято нескорених, свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх небайдужих, які своєю професійною діяльністю, сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують Україні захист.
В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек "У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи" для молодших школярів вихованцями гуртка "Юні книголюби" Кам`янець-Подільського ліцею «10 був проведений інтерактивний патріотичний захід "Козацьку справу в Україні продовжують захисники віднині".
Здобувачі освіти знайомилися з традиціями, звичаями українського козацтва, згадали героїв попередніх поколінь, вшанували полеглих, які здобували та відстоювали свободу й незалежність України.
Демонстуючи свою кмітливість, спритність та розум, пройшлися п'ятьма напрямками, інтерактивної частини заходу. Сканували QR – коди та складали онлайн-пазли. Пройшли тест від захисників та розгадали козацький кросворд, де показали свої знання про козаків і Україну. Складали патріотичний сенкан та вставляли пропущені слова в піснях й співали їх разом із зірками.
Писали листи вдячності та побажання нашим захисникам, які зараз боронять нашу Батьківщину від ворога, бажаючи їм якнайшвидшого поверненя додому живими та здоровими.
Пам`ятаймо! Україна – наш спільний дім! Наші захисники борються за нашу свободу, незалежність та мир в Україні!
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


Завідувачка бібліотеки
Кам'янець-Подільського ліцею №10
Ольга ПОТАПОВА


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Флешмоб миру «Ми маємо вільні крила, бо ми з України, ми разом - сила!»
  • Літературна візитка «Кайдашева сім’я»
  • У нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи

  • НА ВЕРХ