RSS 2.0

» » Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр»
Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа / Здоров'язберігаючі технології / Педагогіка / Виховна робота | Автор: Zaspa | Переглядів: 80
Дата: 4-10-2023, 09:49
Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики України (далі – Фільтр) https://filter.mkip.gov.ua/ спільно з акціонерним товариством «Національна суспільна телерадіокомпанія України» готує телевізійний урок «Всеукраїнський урок єдності» (далі – Урок), який буде присвячений темі протидії дезінформації та маніпуляціям.
Урок буде транслюватися на телеканалі «Суспільне. Культура» 06 жовтня о 12:00, а також на Youtube-каналі «Перший» https://corp.suspilne.media/newsdetails/8798
Трансляція Уроку триватиме 30 хвилин. Наприкінці телевізійного уроку дітям буде запропоновано пройти невеличку тест-гру, яка складатиметься з 7 запитань.
Для цього потрібно, щоб діти просканували QR-код на екрані та перейшли за посиланням.
Просимо поширити інформацію про Урок серед закладів освіти та рекомендувати організувати перегляд уроку учнями 5 – 11 класів.
За підсумками Уроку рекомендуємо провести дискусію використовуючи рекомендації від IREX та Фільтра.
Роздаткові матеріали доступні за посиланням: https://filter.mkip.gov.ua/
Та за покликанням https://drive.google.com/drive/folders/1ycJjHm28xcYZuSPeFBsb9gGUAHzQxUbz

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ