RSS 2.0

Вітаємо переможців
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 441
Дата: 13-06-2018, 08:24
Вітаємо переможцівВітаємо переможців09.06.2018 року у Київському “Центрі культури та мистецтв Дніпровського району” відбувся Міжнародний конкурс-фестиваль дитячо-юнацької творчості «Profest» при сприянні Міністерства культури України, Управління культури, туризму і охорони культурної спадщини Дніпровського району міста Києва.
Колективи та окремі солісти демонстрували свої творчі здібності у інструментальному, хореографічному, вокальному жанрах, художньому слові та образотворчому мистецтві.
Інструментальний ансамбль «Передзвони» Шепетівського ЗДО №10 «Михайлик» (керівник – Пушкарук Вікторія Михайлівна) виборов перше місце у номінації «Інструментальна музика» молодшої вікової категорії. Суддів вразила професійна майстерність та артистичність виконавців.
Вітаємо переможцівВітаємо переможців

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ