RSS 2.0

» » Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань - 2019»
Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань - 2019»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Dryzhal | Переглядів: 1 051
Дата: 10-12-2018, 09:10
Всеукраїнська  інтернет-олімпіада «Крок до знань - 2019» Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України оголосив проведення Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Крок до знань - 2019» (далі - Олімпіада, див. Умови за посиланням: https://nenc.gov.ua/wp-content/uploads/2018/01/11-20-351.pdf).
До участі в Олімпіаді запрошуються учні закладів загальної середньої, професійно-технічної та позашкільної освіти віком від 8 до 17 років (3-11 класи) (далі – учасники), яким необхідно до 21 січня 2019 року зареєструватись на сторінці Олімпіади https://nenc.gov.ua/?page_id=2850 (процес реєстрації включає заповнення особистої інформації про учасника та прикріплення квитанції (формат .jpg, .jpeg) про сплату організаційного внеску за участь в заході).
Організатори Олімпіади звертають увагу, що реєстрація її учасників проходить лише в електронному вигляді, за вказаним посиланням!
Олімпіада проводиться в 2 етапи:
- перший (відбірковий) етап проводиться у формі он-лайн тестування учасників Олімпіади;
- другий (фінальний) етап, під час якого кожен учасник представляє свій науковий проект у форматі відео-демонстрації, з подальшою публікацією відео в соціальній мережі для оцінювання шляхом відкритого голосування.
Адреса оргкомітету: 04074, м. Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Для довідок: тел. 430-04-91, е-mail: steptoknowledge@nenc.gov.ua (координатор: Дзюбенко Катерина Олександрівна).
Бажаємо школярам і юннатам Хмельниччини успішної участі у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «Крок до знань - 2019»!

Леся Дмитренко, керівник гуртків ХОЕНЦУМ.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Екософт-2018»
  • Конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник»
  • Оголошено проведення ІІІ Всеукраїнської олімпіади «DreamECO» (міжшкільний екологічний проект)
  • Всеукраїнська інтернет-олімпіада «Крок до знань 2017»

  • НА ВЕРХ