RSS 2.0

» » Тренінг в Хмельницькому ліцеї №17 м. Хмельницького
Тренінг в Хмельницькому ліцеї №17 м. Хмельницького
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Здоров'язберігаючі технології | Автор: Dryzhal | Переглядів: 548
Дата: 17-12-2018, 15:46
Тренінг в Хмельницькому ліцеї №17 м. ХмельницькогоВ Хмельницькому ліцеї №17 05 грудня було проведено зі старшокласниками інтерактивне заняття на тему :``Чотири кроки назустріч``. Мета його проінформувати учнів про два типи мовної поведінки:``Ти-повідомлення``і``Я-повідомлення``, зміцнити навички аналітичного мислення та діалогу в конфліктній ситуації.
У ході заняття учні вчилися аналізувати конфліктні ситуації, взаємодіяти у трійках, групах, колективі.
Вправа сподобалася всім її учасникам, тому що навчила їх взаємодіяти один з одним, розкривати свої почуття, вміти висловлювати свої думки, вести конструктивний діалог.
Під час рефлексії учні висловили свої думки з приводу проведеного заняття. Наприклад: учениця : «Я ближче познайомилася з думками друзів і відкрила багато якостей у собі». Учень : «Ми розвивали акторські здібності, я взнав хід думок однокласників». Вважаю, що такі тренінги необхідно проводити як найчастіше в ліцеї,тому що такі види роботи сприяють формуванню найважливіших компетентностей, зокрема – комунікативної.
Для проведення цього уроку був використаний посібник для тренера:«Репродуктивне здоров`я та відповідальна поведінка учнівської молоді»,який вчителі з основ здоров`я отримали під час тренінгу 25-26 жовтня 2018 року.

Вчитель основ здоров`я вищої категорії Бреза С.В.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Тренінг для учителів

  • НА ВЕРХ