RSS 2.0

» » Віртуальну подорож «Шлях у космос»
Віртуальну подорож «Шлях у космос»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 296
Дата: 13-04-2020, 15:48
Віртуальну подорож «Шлях у космос» 12 квітня – Міжнародний день польоту людини в космос. В Україні 12 квітня відзначається як День працівників ракетно-космічної галузі України.
Щоб розширити знання здобувачів освіти про космос, про першого космонавта Ю.Гагаріна, космонавта незалежної України Л.Каденюка, про собак Білку і Стрілку, які перші облетіли нашу земну кулю, прищепити цікавість до пізнання просторів космосу, завідувачка бібліотекою Кам’янець-Подільської ЗОШ № 10 Ольга Потапова підготувала віртуальну подорож «Шлях у космос».
Ера польотів людини спочатку на літаку, а потім і у космічному кораблі відкрила для людства принципово нові можливості у подоланні відстані та швидкості руху. У цей знаменний день варто пам’ятати, що можливості нашого пізнання не обмежені, і за наявності наполегливої праці та терпіння ми можемо здолати будь-які перешкоди.
Завідувачка бібліотеки Ольга Потапова




Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • «Книжки для гарного настрою» Віртуальний огляд книг до Дня гумору

  • НА ВЕРХ