RSS 2.0

» » Переможці Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»
Переможці Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 365
Дата: 9-12-2020, 15:50
Переможці Всеукраїнського конкурсу «Директор 2020: краща практика»Завершився І Всеукраїнський конкурс «Директор 2020: краща практика», організований Цифровим видавництвом МЦФЕР у партнерстві з Державною службою якості освіти України і оголошено офіційні результати. З-поміж 325-ти заявок від керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти обрано ТОП-10 фіналістів конкурсу серед яких завідувач Кам’янець-Подільського закладу дошкільної освіти №17 Наталія Лозінська та завідувач Нетішинського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №9 Людмила Сімончук.
Матеріали з досвіду роботи «Співпраця з громадськістю-запорука формування позитивного іміджу та становлення сучасного ЗДО» (авт. Н.Лозінська) та "Внутрішня система забезпечення якості освіти в дошкільному навчальному закладі (авт. Л.Сімончук) увійдуть до нової редакції «Абетки для директора», а також будуть опублікований в журналах «Практика управління дошкільним закладом» і «Практика управління закладом освіти». Крім того, керівники закладів освіти, які увійшли до фіналу конкурсу, матимуть змогу брати участь у проведенні інституційних аудитів та засіданнях робочих груп з питань розроблення проєктів нормативних документів Служби.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Оналайн марафон для дошкільників
  • "Теорія і практика професійного зростання сучасного вчителя початкових класів в умовах нової української школи"
  • Педагогічна практика директорів ЗНЗ І-ІІ ст.

  • НА ВЕРХ