RSS 2.0

» » Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята»
Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята»
Категорія: Публікація сайту / Бібліотечна справа | Автор: Zaspa | Переглядів: 284
Дата: 22-12-2020, 10:32
Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята» Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята» Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята» Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята» Подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята» Настала чудова пора року – Зима, яку люблять і дорослі, і діти. А свято Миколая – одне з найулюбленіших свят цієї казкової пори року. В цей день, за легендою, Святий Миколай спускається з небес на землю, щоб обдарувати дітей за їхні добрі справи.
Читачі-учні других класів Кам’янець-Подільської ЗОШ № 10 здійснили подорож у казку «День Святого Миколая: історія та магія свята», яку організувала завідувачка бібліотекою Ольга Потапова.
Діти дізналися історію народження та життя Чудотворця, про випадки чародійного зцілення, переглянули мультфільми «Історія та магія свята Миколая», «Миколай до мене вже прийде». З великим задоволенням заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить» та поділилися своїм розумінням про те, як необхідно поводитися, щоб отримати бажаний подарунок, а допомогли їм у цьому унікальні книги «ГАРНІ ВЧИНКИ» та «ПОГАНІ ВЧИНКИ», які Святий Миколай залишив у бібліотеці.

Завідувачка бібліотеки
Кам’янець-Подільської ЗОШ №10
Ольга Потапова


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юннати Хмельницького ОЕНЦУМ відзначили День Святого Миколая-Чудотворця
  • З краю в край ходить Святий Миколай
  • Ось і прийшло довгождане свято Святого Миколая у ЦРД "Пролісок" (м. Дунаївці)
  • "Любий святий Миколай, до нас в садочок завітай"

  • НА ВЕРХ