RSS 2.0

» » Шкільна електронна книгарня
Шкільна електронна книгарня
Категорія: Бібліотечна справа / Біологія / Екологія / Природознавство | Автор: Sirman | Переглядів: 156
Дата: 31-05-2023, 13:56

Відсьогодні учні Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені педагога-натураліста Федора Степановича Бацури, що на Новоушиччині, отримали для освітніх потреб електронну книгарню цікавої і змістовної природничо-краєзнавчої літератури. Її створення відбувалося за інформаційно-методичної підтримки хмельницьких педагогів-натуралістів та з використанням їх електронної бази оцифрованої літератури еколого-натуралістичного, історико-краєзнавчого та національно-патріотичного змісту, що побачила світ у минулі роки й останнім часом.  

Відтепер кожен вільховецький учень, педагогічний працівник або кожен бажаючий зможуть вільно користуватися цим цифровим джерелом інформації та знань, завдячуючи можливостям інформаційно-телекомунікаційних технологій Інтернету та електронним ресурсам шкільного сайту   http://vilhovets-school.edukit.km.ua/ .

Більш детально книгарню див. за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1UdlFn13j_TrNN2rsHOZoLZaXq4-k94Wv/view?usp=sharing.

                              За матеріалами сайту «Юннати Хмельниччини».

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • ШКІЛЬНА ЕЛЕКТРОННА КНИГАРНЯ
  • Хмельницька обласна рада відзначила Грамотою колективи кращих педагогів-натуралістів.
  • Вільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів Хмельниччини

  • НА ВЕРХ