RSS 2.0

» Вільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів Хмельниччини
Вільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів Хмельниччини
Категорія: --- | Автор: Dryzhal | Переглядів: 265
Дата: 16-12-2020, 09:31
Вільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів ХмельниччиниВільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів ХмельниччиниВільховецькі юні аграрії шкільної УВБ успішно презентували юннатів та школярів ХмельниччиниНещодавно відбувся фінальний етап Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти, де юних аграріїв закладів освіти Хмельницької області представляла команда юних садівників УВБ Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені педагога-натураліста Федора Степановича Бацури.
Участь у Зльоті, який проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України в м. Києві у режимі он-лайн в умовах протиепідемічного карантину Covid-2019, приймали участь команди кращих учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 20 областей України. В дистанційному режимі ідбувся захист науково-дослідницьких робіт у секціях «Овочівництво», «Рослинництво» і «Садівництво», де юні аграрії представляли результати своїх наукових досліджень у вигляді цікавих доповідей, презентацій та постерів.
Від Хмельниччини у складі команди юних аграріїв на Зльоті достойно представляли три юннатки з Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Федора Степановича Бацури Новоушицькоі селищної ОТГ - учениця 11 класу Катерина Шевчук, Панченко Анастасія та Прус Марина учениці 7 класу, під керівництвом Відмінника освіти України Олени Василівни Смаровоз, їх вчителя біології і хімії та за сумісництвом керівника гуртка «Юні садівники» Хмельницького ОЕНЦУМ, що діє на базі відомої нашому краї школи.
Катерина Шевчук зі своєю дослідницькою роботою «Вплив підрізки плодових дерев на кількісну та якісну врожайність» показала ґрунтовні знання і практичні навички догляду за плодовими деревами, набуті у процесі роботи за обраною темою дослідження, і здобула ІІІ місце у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у секції «Садівництво». Катерина увійшла до складу переможців ІІ (фінального) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти і його організатори нагородили її Дипломом.
Дипломом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України нагороджено команду юних аграріїв УВБ Вільховецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Федора Степановича Бацури за результатами участі команди у ІІ фінальному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об'єднань.
А керівнику учнівської делегації Смаровоз Олені Василівні, вчителю Вільховецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Федора Степановича Бацури надано Подяку Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за високий рівень підготовки учнів до участі в ІІ етапі Всеукраїнського зльоту учнівських виробничих бригад, трудових аграрних об’єднань закладів загальної середньої та позашкільної освіти.
Черговий всеукраїнський успіх вільховецьких школярів та їх вчителя ще раз показав важливість цього напрямку роботи педагогів зі школярами і результативність уваги, яка традиційно приділяється педколективом та батьками сільськогосподарській праці і трудовому вихованню учнів цієї школи, основи яких закладено тут ще у 40-х роках минулого століття знаменитим подільським педагогом-новатором, вчителем біології, ентузіастом дитячого дослідництва і юннатівського руху в роки СРСР, орденоносцем і Заслуженим вчителем школи Української РСР Федором Степановичем Бацурою.
Вітаємо команду юних аграріїв, учнівський, батьківський і педагогічний колектив Вільховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені педагога-натураліста Ф.С. Бацури та юннатів і школярів Хмельниччини з новим успішним здобутком на всеукраїнському рівні та зичимо їм нових успіхів у навчанні і здобуванні нових знань, дослідництві та сільськогосподарській праці і нових яскравих перемог на юннатівській ниві.

Юлія Петраш, завідувач сільськогосподарським відділом Хмельницького ОЕНЦУМ.


Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Юні вільховецькі аграрії достойно презентували юннатів і школярів Хмельниччини на Львівщині на Всеукраїнському зльоті
  • Юні михлянські лісівники представляли Хмельниччину на ХІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти
  • Юннати Хмельниччини - переможці фінального етапу Всеукраїнського зльоту трудових аграрних об’єднань
  • Педагоги-натуралісти представляли освіту Хмельниччини на Всеукраїнському освітянському форумі «Аграрна практика позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів: тенденції та перспективи»
  • Юні аграрії з Новоушиччини презентували Хмельниччину на ХІ Всеукраїнському зльоті учнівських трудових аграрних об’єднань загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів у Запоріжжі

  • НА ВЕРХ