RSS 2.0

» » Радіодиктант об′єднав на Віньковеччині учнів, вчителів і керівників!
Радіодиктант об′єднав на Віньковеччині учнів, вчителів і керівників!
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. | Автор: Dryzhal | Переглядів: 381
Дата: 11-11-2015, 07:17
Радіодиктант  об′єднав на Віньковеччині  учнів, вчителів і керівників! Радіодиктант  об′єднав на Віньковеччині  учнів, вчителів і керівників! Радіодиктант  об′єднав на Віньковеччині  учнів, вчителів і керівників!РАДІОДИКТАНТ СПОНУКАВ БИТИСЯ НАШІ СЕРЦЯ
ПО-СВЯТКОВОМУ ВРОЧИСТО!
9 листопада у День писемності та мови Радіодиктант національної єдності писали учні, вчителі, директори , завучі, методисти Віньковецького району.
Як відбувалася Всеукраїнська акція у школах нашого району, відображено у facebook
https://www.facebook.com/events/539438259556582/
Ми стали учасниками конкурсу фото і малюнків «Радіодиктант – це модно, сучасно, стильно».
Радіодиктант національної єдності став поштовхом і стимулом до вдосконалення своєї грамотності. "Хвилювався", "було цікаво", "проймало почуття гордості", "диктант спонукав одночасно битися наші серця", "ще раз переконалася, що знаю українську мову", "відчула, як важливо бути грамотним".
Диктант національної єдності переконав всіх нас у правдивості слів В.Стуса: «Грамотність – вид гігієни. Письмо з помилками – то як невимиті руки чи нечищені зуби». Наші світлини: "Ми любимо українську мову, ми хочемо бути грамотними!"

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • 9 листопада – День української писемності та мови

  • НА ВЕРХ