RSS 2.0

» » Виховуємо патріотів
Виховуємо патріотів
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Дошкільне виховання | Автор: Dryzhal | Переглядів: 703
Дата: 30-11-2015, 10:15
Виховуємо патріотів Виховуємо патріотів Виховуємо патріотів Під таким девізом у Центрі розвитку дитини «Пролісок» м. Дунаєвець 24 листопада 2015 року пройшло засідання творчої групи вихователів – методистів Дунаєвецького району з проблеми «Патріотичне виховання в контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини дошкільного віку» (керівник Гальчук Алла Віталіївна).
Музичні керівники закладу Гунько Валентина Миколаївна та Глухова Оксана Мирославівна підготували свято для дітей «Барви рідної землі».
-Ми барви рідної землі
Ми у полях та квітах,
В українському вінку, вбранні
У калиновихвітах… - декламували діти.
Розкішне дерево – символ єдності усіх народностей України «розповіло» дітям про красу рідної природи; про вишивку, як духовний символ українського народу; про український віночок, як оберіг; про калину, як символ України; про український гумор, народні інструменти та про український танець.
На святі звучали вірші «Рідна ненька, Україно» у виконанні Севастянової Каті, «Живу у рідній Україні» у виконанні Отрубчак Наталки; пісня «Вишиваночка» у виконанні Борисової Алінки та групи дівчаток, пісня «Сіяв батько жито», «Україна - сонечко» муз.і слова Л.М. Лисів, дівчатка з хореографічного гуртка «Перлинка» (керівник Гунько В.М.) виконали хореографічну композицію «Барви рідної землі», танок «Веселкова
карусель», хоровод «Калинонька», українські народні смішинки читали Вівчар Артем, Павловський Назар та Сімонян Софійка, а дитячий оркестр народних інструментів здивував усіх виконанням українського гопачка. Вихователі у складі Кинюк І.М., Станіславової Н.А., Ткачук Н.М., Павлуненко С.М., Рейтаровської І.А., Семенової Ж.В. виконали пісню «А ми дівчата з України» та жартівливий український танок. Фінальна пісня у виконанні дітей та дорослих «Любіть Україну» завершила свято на високій патріотичній ноті.
Вихователь – методист «Проліска» Завальська А.М. продемонструвала слухачам творчої групи проект «Виховати патріота України» та презентацію роботи по патріотичному вихованню у Центрі розвитку дитини «Пролісок» - «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».
Колеги дізналися про основні завдання, напрямки, форми роботи з
педагогами, батьками, дітьми, про методичне забезпечення з патріотичного виховання у ЦРД «Пролісок».
Своїм досвідом з патріотичного виховання поділилась вихователь – методист дошкільного навчального закладу «Сонечко» с. Маків Дунаєвецького району Калинюк Лілія Леонідівна. Вона представила проект «Ми діти твої, Україно!» та календар з фотографіями різних патріотичних заходів у закладі. Музичний керівник цього закладу Ніколишина Віталіна Володимирівна та її донька Радзівон Діана Вікторівна виконали пісню «Дорога до дому» слова та музика Ніколишина В.В.
Вихователь – методист дошкільного навчального закладу № 3 «Берізка»
м.Дунаєвець Точинська Тетяна Вікторівна представила проект «Валеологічний порадник, або як виховати патріотів здоровими».
Народ мій є!
Народ мій завжди буде!
Ніхто не перекреслить мій народ!
В.Симоненко.

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

Схожі новини:
  • Наша мова калинова
  • Місячник «Усе моє, все зветься Україна»
  • «Козацькому роду нема переводу»

  • НА ВЕРХ