RSS 2.0

"7 кроків назустріч"
Категорія: Публікація сайту / Освітні новини з районів та міст Хмельницької обл. / Виховна робота | Автор: Dryzhal | Переглядів: 677
Дата: 18-12-2015, 13:57
17 грудня 2015 року центром виховної роботи ХОІППО проведено семінар-тренінг за програмою взаємодії школи та батьків "7 кроків назустріч" з питань збереження здоров'я та статевого виховання дітей і підлітків. У роботі семінару взяли участь заступники директорів з виховної роботи 22 опорних навчальних закладів превентивного виховання "Школа, дружня до дитини".
Проведене анкетування свідчить, що учасники семінару оцінюють його як актуальний, корисний і проведений на високому професійному рівні. Більшість з них планують провести тренінг за даною програмою для педагогічних працівників навчальних закладів району, міста.
"7 кроків назустріч" "7 кроків назустріч" "7 кроків назустріч" "7 кроків назустріч" "7 кроків назустріч" "7 кроків назустріч" "7 кроків назустріч"

Поважний гостю, Ви знаходитесь на сайті як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або ж зайти на сайт під своїм логіном.

НА ВЕРХ